Астрология

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 16 юли 2023

Коя зодия ще има луд късмет на 16 юли 2023

Енергиите на 16 юли 2023 подтикват към нещо мистично, тайно, към нещо, което още не се е проявило. Съзнанието започва да осъзнава, че има нещо, което убягва на логиката, но което влияе на живота ни.

Това са много ценни открития и ако сте готови за тях, тогава днес можете да използвате тази енергия в своя полза, като визуализирате това, което искате.

Трябва да се отървете от всички страхове и не позволявате на безпокойството да ви плени. Добър подход е да не оставайте сами. Съберете се с приятели, които ще ви изслушат и ще ви дадат съвет.

 

Контрол на мисълта

Много е важно на 16.07.2023 да контролирате мислите си, защото визуализацията ще е особено успешна през този ден и бързо ще даде плодове. И ако не искате да имате куп проблеми в живота, тогава не трябва да мислите за тях днес.

Вашата задача е да се научите да слушате интуицията си, тя е тази, която ще ви помогне да разкриете съдбата си по най-добрия възможен начин.

Повярвайте в себе си и мъглата по пътя ще се разсее, ще видите ясно къде е вашето място и накъде трябва да поемете, за да стигнете там.

 

Отношенията със семейството днес са от изключителна важност

Днес е наложително да се помирите със семейството и приятелите, да преодолеете всякакви разногласия. Постигнете компромис, като определяте границите на личното пространство и не нарушавате чуждото.

 

Планирайте нови проекти

В работата този ден е добър за планиране на нови проекти, тъй като можете адекватно да оцените силните си страни, да съпоставите ресурсите, възможностите и нуждите.

Поемете контрола над ситуацията и събитията във ваши ръце.

Но действайте разумно, като вземете предвид интересите на другите хора.

Запретнете ръкави и се заемете сериозно с осъществяването на вашите планове и идеи.

Възприемайте околните справедливо, не поставяйте никого по-високо или по-ниско.

 

Благодарете

Научете се да благодарите и отстъпвате. Сбъдвайте мечтите си лесно и без стрес. Хората около вас могат да хабят енергията си за клюки, клевети и да се опитат да ви въвлекат в това – не се поддавайте!

Ако е възможно, избягвайте контакт с непознати. Бъдете избирателни в комуникацията си. В работата се съсредоточете върху важното, уместното, това, което вече е започнато и го доведете до резултат.

 

Коя зодия ще има луд късмет на 16 юли 2023?

 

Скорпион

В личен план всичко ще се развие възможно най-добре за Скорпионите. Днес те ще успеят да постигнат невероятни успехи в тази област на живота. Основното нещо е да правите всичко без бързане, защото това може да доведе до непредвидими последствия. Имате ли напоследък разногласия с любимия човек? Днес е моментът да отворите нова страница от вашата любовна история! Сдърпали сте се с приятел? Обадете му се и ще видите колко лесно нещата отново ще се върнат в предишното русло – на доверие и взаимопомощ. Това са само бегли примери за това, как можете да използвате днешната енергия за подобряване на вашия личен живот. Конкретиката звездите оставят на вас!

 

Благодатна, спокойна и щастлива неделя на всички зодии! И, разбира се, най-хубавото тепърва предстои…

1148

Similar Posts