Астрология

Коя зодия ще има луд късмет на 17 април 2023

Коя зодия ще има луд късмет на 17 април 2023

На 17 април 2023 вътрешната енергия ще е толкова проявена, че трябва да сте много внимателни към случващото се наоколо, да контролирате действията и емоциите си.

Много може да се промени в живота ви към по-добро, само осъзнавайки силата на вярата – вяра в себе си, във вашия успех и подкрепа свише.

 

Осъзнайте влиянието на Висшите сили върху живота си. Отворете сърцето си! Приемете с вяра това, което се случва. Трябва да разберете, че всичко, което се случва в живота ви, има по-висша цел.

Ако има желание да разрушите нещо (отношения, задължения, основи), тогава трябва да анализирате добре как това желание е обмислено, а не спонтанно.

 

Всички промени днес, които не зависят от вас и на които не можете да повлияете по никакъв начин, приемайте кротко. Това е необходима стъпка по пътя на вашето духовно развитие.

 

Анализирайте всичко, което се случва около вас. Така животът ще ви насочи към реализацията на вашата  цел.

 

17.04.2023 е вълшебен ден, когато всичко наоколо е пълно със знаци, улики и просто трябва да можете да ги разчетете.

Не губете чувството си за хумор, днес способността любезно да се смеете на себе си и на света ще стане вашата „спасителна линия“.

Днес обърнете внимание на това как се чувствате в момента, какви чувства изпитвате!

 

На 17.04.2023 духовните моменти излизат на преден план

 

Денят на духовната трансформация, когато под влияние на външни и вътрешни обстоятелства човек става различен и в резултат на това започва да гледа по различен начин на света около себе си, на събитията, които се случват в него и хората около него.

В този момент материалното не трябва да занимава мислите ни и да определя действията ни, трябва да забравим за него поне за известно време, поставяйки духовните моменти на преден план.

Интуицията ще ви помогне да получите отговор на важни въпроси – нейната роля в нашия живот днес няма как да бъде надценена. Можете и трябва да се занимавате със самообразование: новите знания ще бъдат бързо асимилирани и лесни за запомняне.

Коя зодия ще има луд късмет на 17 април 2023?

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите днес ще трябва да вземат важно решение относно личния си живот и този момент не може да се нарече по друг начин освен късмет. Факт е, че те ще трябва да завършат един етап от връзката с любимия човек и да преминат към друг.

Някои от представителите на знака ще приемат предложение за брак, което означава получаване на официален статут. Други ще разберат, че е време да се преместят при любимия човек, тъй като живеенето разделени вече е непоносимо, а трети – най-накрая – ще се решат да признаят чувствата си на своята голяма любов!

7022

Similar Posts