Астрология

Коя зодия ще има луд късмет на 19 май 2023

Коя зодия ще има луд късмет на 19 май 2023

На 19 ма 2023 е важно правилно да разпределите енергията и активността си. По-добре е да не се фокусирате върху едно нещо, в противен случай можете да получите обратното на очаквания резултат.

Ако сте работили с тази енергия в себе си, тогава, когато се събудите сутрин, най-вероятно ще почувствате прилив на нови сили. Енергията ви ще прелива. Прегърнете този щастлив ден и пред вас ще се разкрият напълно нови пространства за развитие.

 

Можете да организирате семеен празник и да съберете роднини – енергиите на деня благоприятстват всяко общуване, дейност, обмен на енергия.

Работата в екип ще бъде много продуктивна, особено когато е насочена към благото на много хора.

Важно е да не допускате страх за материално богатство. Всички емоции и мисли днес носят огромно енергийно послание към света.

 

Пуснете всичко старо, изчистете миналото, не се тревожете за света на материята. Правете това, което чувствате в сърцето си. Това ще ви насочи по пътя към реализацията на вашата  съдба,  тогава материалното богатство ще дойде като нещо естествено.

 

Важно е да не се затваряте в себе си за дълго време, за да не започне вътрешният огън да работи срещу вас.  

Срещите ще вървят добре, просто ги планирайте на тихо място, далеч от суматохата на хората. По-добре е да отложите разрешаването на спорни и конфликтни ситуации за друг ден.

 

Днес можете да получите осезаеми резултати от работата си, ако сте направили нещо за това преди. Най-важното е да не се хвалите с постиженията, приемете ги в себе си. А ако няма резултати, това е важен знак, че нямате отговор на тази работа вътре и може би е време да промените нещо – или самата работа, или отношението си към нея.

 

Днес мнозина може да се обърнат към вас за помощ и подкрепа – не отказвайте, ако можете да помогнете.

Но ако има чувството, че вашата доброта е използвана и манипулирана, тогава можете да кажете тактично твърдо „не“ навреме. Много е важно да не изпадате в ролята на жертва.

 

Ако днес ви се отвори нова визия, нов поглед към ситуацията, проект, бизнес, тогава не забравяйте да запишете получената информация.

Не забравяйте днес да се поглезите с нещо, за да си доставите поне малко удоволствие.

 

Коя зодия ще има луд късмет на 19 май 2023?

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Въпреки обсебващото желание за работа, което винаги е характерно за представителите на знака и този ден, въпреки че е краят на работната седмица, няма да е изключение. Но – внимавайте, Козирози, защото днес е много, много специален ден за вас! Ден на луд късмет. Звездите ви съветват да си починете от суматохата, да заминете извън града, където чистият въздух и красотата на пролетта ще ви омаят в своята магия. Точно тогава ще почувствате истинско прераждане и всичко, с което се захванете, не просто ще спори, а буквално ще процъфтява!

 

1617

Similar Posts