Астрология

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 20 март 2023

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 20 март 2023

Меркурий, а ден по-късно – на 21 март и Слънцето преминават в огнения знак Овен, където вече се намират Юпитер и Хирон. Това показва, че започва нов период в социалния живот на цялата ни планета.

По това време хората ще станат по-импулсивни, в същото време практични и способни да се възползват от всяка ситуация. Има голяма вероятност от проблеми в общуването между хората – кавги, конфликти, склонност да търсят недостатъци в хората около себе си и неудържимо желание да ги критикуват.

Препоръчително е по-малко да анализирате и повече да действате. Успехът в бизнеса по това време е доста вероятен, като основното е да гледате на нещата реалистично и трезво, тъй като идеализмът няма да ви доближи до целта, а напротив, ще ви отдалечи от нея. Също така е необходимо да държите емоциите под контрол.

 

Източната нова година – Навруз – съвпада с новолунието в първия градус на Овен

Празникът на Източната нова година – Навруз – съвпада с новолунието в първия градус на Овен, което обикновено се нарича жертвено. Меркурий в лъчите на Слънцето не предвещава умствена дейност, а самото новолуние – не само този път, но винаги – е енергийно изразено в срив, апатия и безразличие към всичко, което се случва наоколо.

Ето защо през този период не трябва да надценявате възможностите си и да правите нещо, което може да навреди на здравето.

Всички събития днес не са случайни

Всички събития днес не са случайни, те се дължат на действията в миналото ни: ако са били добри, днес всичко ще се получи по най-добрия начин – и обратното. Всичко, което е посято по-рано, ще даде първите издънки – можем да кажем, че според известния диалектически закон количеството положени усилия ще се превърне в качество, което ще приеме формата на резултат – както междинен, така и краен.

 Делата, започнати в този ден, неизменно са успешни, както и всички пътувания, които звездите препоръчват да продължат на всички, които предварително са ги планирали.

 

Коя зодия ще има луд късмет на 20.03.2023?

 

Овен (21.03 – 20.04.)

Овните – особено тези, които се занимават с бизнес – могат да разчитат на главоломен успех. Докато се подготвят за изпълнението на важен проект, представителите на знака трябва да вземат предвид всички фактори. Ако проведете преговори с вече съществуващи или потенциални партньори, това ще повлияло положително на хода на нещата. Резултатът от тази комуникация ще надхвърли очакванията ви и ще ви донесе солидни печалби. Днес не поемайте рискове: всички действия трябва да бъдат внимателно обмислени и премерени, за да реализирате огромния си шанс за луд късмет!

5133

Similar Posts