Астрология

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 23.03.2023

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 23.03.2023

Енергиите на 23 март 2023 ще се окажат неприятни, а може би и опасни най-вече за хора с нестабилна психика. Днес ще им се струва, че целият свят е вдигнал оръжие срещу тях, а околните им желаят само зло. Най-добрият начин да избегнете такова влияние на Луната и звездите ще бъде да комбинирате работата и уединението, ако е възможно.

Не обръщайте внимание на коментарите на „доброжелатели“. По-скоро трябва да ги съжалявате, защото техният негативизъм е свързан само с тях самите и с никого другиго.

Колкото до вас самите, не обиждайте никого – нито с дума, нито с постъпки, защото на 23.03.2023 всички лоши дела ще се обърнат срещу своя „господар“.

Всички зодии ще получат отговори на важни въпроси – Вселената ще им отговори на вълшебната огледална дата – така нареченият „огледален апокалипсис“.

 

Внимавайте – много е важно да не пропуснете тези знаци!

 

Коя зодия ще има луд късмет на 23.03.2023?

 

 

Водолей (21.01 – 18.02)

Водолеите в този ден ще получат такова количество енергия, че ще могат да преместят планини само с едната си ръка.

Представителите на този знак могат да си поставят всякакви – дори и най-големите – цели и задачи от професионален характер, в чието изпълнение не биха се осмелили да повярват в друг момент.

Но е много, много важно в тази, като цяло благоприятна, ситуация да насочите силите си в правилната посока: да работите върху най-важните задачи, като се концентрирате само върху тях, като не позволявате да ви разсейват. И тогава днес ще успеете да направите дори и невъзможното!

Успешен вълшебен четвъртък на всички зодии!

22023

Similar Posts