Астрология

Коя зодия ще има луд късмет на 23 май 2023

Коя зодия ще има луд късмет на 23 май 2023

Енергиите на 23 май 2023 ни карат да преразгледаме нашите рамки, правила, догми и ограничения.

Днес е чудесен ден да започнете да пишете нова страница от вашата „Книга на живота“. Имате нов чист лист и имате най-ценното – опита от предишни, вече написани страници.

 

Трябва да видите възможностите в живота и да не се страхувате да ги използвате – отървете се от страха от нещо ново. Винаги е трудно да започнеш нещо ново заради страха от неизвестното, а това са вътрешни ограничения, вътрешна несвобода.

 

Ако днес не решите да прекрачите ограниченията и страховете си, тогава ще трябва да чакате цял месец за следващия шанс.

 

Когато проявявате свобода на избора, не забравяйте да поддържате кармичен баланс. Не се противопоставяйте на обществото и не ограничавайте свободата на хората около вас.

 

Следвайте пътя на  съдбата си  лесно и свободно, наслаждавайки се на това, което правите.

Тези, които приемат чувствата на другите на сериозно, ще имат късмет в общуването днес. Хората, които са свободни от задължения, имат всички шансове да срещнат своята сродна душа. Можете да бъдете активни, ако искате да чатите или да опознаете някого.

 

По отношение на финансите бъдете внимателни – ситуацията е нестабилна, така че не бързайте да инвестирате, не се поддавайте на авантюристични предложения. „По-добре синигер в ръката, отколкото жерав в небето“ – това са тенденциите днес в бизнеса и работата.

 

 

Днес ще можете ясно да видите пътя си – това, за което сте работили толкова много, е готово да даде плодове.

Основното е да не се поддавате и да не включвате „задна предавка“, без да достигнете целта само с няколко стъпки.

 

Ако сте избрали посока и сте започнали да действате, тогава не позволявайте на съмненията да ви спрат на половината път към целта.

 

Започнете да действате точно сега.

Коя зодия ще има луд късмет на 23 май 2023?

 

Телец (21 април – 21 май)

За тези представители на знака, които отдавна обмислят смяната на работата си, звездите са подготвили приятна изненада: те могат да получат предложение от професионален характер, което не може да бъде отказано. Не всеки ще смени работата си, някои просто ще бъдат повишени със съответно увеличение на заплатата, което ще е много полезно. Основното е, че сега те ще могат да реализират всички свои идеи, особено тези, в които има творчески компонент, дори ако самата професия сама по себе си не е творческа.

1028

Similar Posts