Астрология

Коя зодия ще има луд  късмет на 25 май 2023

Коя зодия ще има луд  късмет на 25 май 2023

25 май 2023 е ден на енергия от безусловна любов и безусловно приемане на хората около вас такива, каквито са.

Но днес тази енергия може да се прояви повече със знак минус, особено за тези хора, които не се стремят да се развиват по никакъв начин.

 

В този ден е важно да обърнете внимание на зависимостта от чуждото мнение и да развиете собствена визия и способност да отстоявате своята гледна точка. Основното е да не го правите агресивно.

 

Контролирайте импулсивните си желания

Контролирайте импулсивните си желания, особено по отношение на покупките – след няколко дни може да разберете, че всичко, което сте купили този ден, не е това, което сте искали или изобщо не ви трябва. Това не важи за покупки, които сте планирали да закупите от дълго време.

 

Отворете сърцето си за любовта

Подарете си любов и помнете, че това е най-мощното и ефективно лекарство на земята за всичко негативно. И само любовта ще ви помогне да реализирате  съдбата си  възможно най-ефективно.

 

Думите на благодарност имат огромна сила в този ден – не пропускайте този шанс.

 

Ако сте малко объркани в чувствата и отношенията си – помолете Вселената за помощ и те ще ви помогнат да изясните ситуацията. Обърнете внимание на знаците. Най-важното, вземайте всички решения, като слушате сърцето си, а не съветите на другите!

 

Ако планирате да промените нещо в работата си, можете да го направите днес. Не забравяйте да филтрирате получената информация. На този ден е добре да се връщат дългове, но не и да се взимат.

 

 

Днес активността е желателна, особено физическата. Ако не дадете на енергията изход, тогава рискувате да започнете да командвате домакинството.

Ако видите, че започва да се пробива недоволство или заповеден тон, тогава е по-добре да се заредите с работа или да отидете на разходка.

 

Важно е да се научите как да управлявате своята войнственост и желанието да командвате и ръководите.

 

Обърнете внимание на физическото си тяло. Помислете как начинът на живот, който водите, помага да поддържате здравето си.

Приливът на енергия, който много от нас ще почувстват на 25.05.2023, може да изиграе жестока шега  – чувство, което се описва като „море до колене“, обикновено не допринася за успех в нито една област на живота.

На желаещите да го постигнат се препоръчва, въпреки емоционалния и енергиен подем, да запазят спокойствие и да могат да разсъждават разумно и трезво, в противен случай времето и усилията ще бъдат загубени.

По това време можете също да сбъдвате желания, но когато ги формулирате – особено на глас, е важно да направите това възможно най-точно, внимателно подбирайки думи, в противен случай можете да получите изобщо не това, от което се нуждаете.

Коя зодия ще има луд  късмет на 25 май 2023?

Водолей (21.01 – 18.02)

На Водолеите, които трябва да постигнат важни професионални или бизнес договорености, звездите горещо препоръчват да планират делови преговори за този ден – те ще се окажат изключително успешни. Партньорите, с които се срещат представителите на знака, лесно ще се срещнат наполовина и ще отстъпят, ако цената на въпроса е компромис. И не бива да държите на официалностите – ще е много по-лесно да се споразумеете в неформална обстановка.

11543

Similar Posts