Астрология

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 30 март 2023

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 30 март 2023

30.03.2023 е ден на житейската мъдрост. Днес е важно да оставите зад гърба си всички оплаквания, всички съжаления за грешки и неуспехи, като вземете със себе си само добрия опит и разбиране.

Колкото повече милост, помощ и състрадание към ближните проявите, толкова по-удобно ще бъде в Душата ви.

Говорете правилните думи, дайте полезни съвети, изслушвайте и утешавайте близки и роднини. Споделяйте щедро топлината на душата си с хората, бъдете открити и отзивчиви.

Не се страхувайте от тишината и самотата – само така можете да успокоите хаоса, който е вътре и да чуете себе си.

Служейки и помагайки на хората за доброто, мъдрият подход към изпълнението на вашите собствени идеи ще допринесе за вашето напредване по пътя  на Съдбата.

Просто трябва да повярвате в себе си, в своите сили и възможности и да решите да направите първата крачка.

Новите запознанства днес могат да донесат най-неочакваните и непредвидими резултати, в добрия смисъл на тези думи, така че не се отказвайте от нови перспективи в общуването.

В общуването съветът е следният – не бързайте с изводите, в много ситуации може да има както двойно, така и тройно дъно.  

Когато започвате каквато и да е задача, опитайте се първо да видите цялата картина и след това да преминете към нейното изпълнение – така можете предварително да предвидите необходимите стъпки и да избегнете ненужно суетене.

 

Мощната лунна енергия на 30.03.2023

Мощната лунна енергия на 30.03.2023 обрича на успех всичко в професионален, битов и личен план. Но трябва да се съсредоточите върху онези неща, които могат да се нарекат грандиозни, иначе ще бъде пропиляна на вятъра.

Когато общувате с другите, трябва да внимавате – не бива да им показвате пренебрежението си и да отговаряте с грубост на грубостта. Не бива и да сте мързеливи и да се забърквате в интриги. Не пропускайте този щастлив момент от март, който няма да се повтори в обозримо бъдеще!

 

Коя зодия ще има луд късмет на 30 март 2023?

 

Стрелец (23.11 – 21.12)

Стрелци, днес ще имате късмет не в една, а във всички сфери – лична, професионална и каквато и да е друга. В работата всичко ще се получи толкова добре, че представителите на знака ще започнат да мислят за разширяване полето на своята дейност. Да се ​​пробвате в нова роля е съвсем логично: вълната от късмет и вдъхновение днес може да ви отведе на много по-високо ниво.

Личният живот също ще донесе приятни изненади – например, ново запознанство или среща със стара любов, която, както знаете, ръжда не хваща!  

12477

Similar Posts