Астрология

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 9 март 2023

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 9 март 2023

Всеки винаги има нужда от късмет. Обстоятелствата в нашия живот непрекъснато се променят – или ни издигат до върха на успеха, или ни спускат надолу – до лошо настроение и безнадеждност. Но струва ли си да се отчайваме, ако всеки момент можем да станем любимци на Съдбата!

9.03.2023 е денят, в който се отразяваме в заобикалящата ни действителност като в огледало. Характерни за него са и чувствата, които хората около него изпитват и демонстрират към даден човек – омраза, завист, презрение. Струва си да се замислим защо ги изпитва – какво им липсва и защо компенсира вътрешния си дефицит с негативизъм. Също така мотото на този ден е известната поговорка „каквото посееш, това пожънеш“, тоест всеки получава заслуженото. Според събитията, които се случват на този ден, може да се разбере какво има повече в действията на човек – добро или зло. Ако днес му се случи нещо добро, това означава, че условната чаша с добрите дела надделява над чашата със злите и обратното.

Коя зодия ще има късмет на 9 март 2023?

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете днес ще успеят да постигнат това, което ценят преди всичко – успех и признание и в резултат на това – всеобщо благоговение. Всеки от представителите на знака ще постигне това по свой начин: някой ще направи сериозен пробив в професионалната – предимно творческа – област, друг ще получи позиция, за която отдавна мечтае или печеливша поръчка, а трети ще предизвика фурор с появата си на публично място – излизането му ще бъде като дефиле по червения килим на международен кино фестивал. Във всеки случай представителите на знака ще привлекат вниманието и ще накарат всички да говорят за тях, а това е най-добрият балсам за душата им.  

9725

Similar Posts