Астрология

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 9 юли 2023

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 9 юли 2023

Енергията на 9 юли 2023 насърчава действието и активността. Този ден обаче ще изисква специален баланс и обмисляне. Не препускайте през живота бързо и лекомислено, защото всеки миг е ценен и трябва да бъде изживян пълноценно.

На 9.07.2023 изведнъж ще забележите колко промени се случват около вас

И за да бъдете в същия ритъм с тези промени, трябва да се настроите на правилна вълна. Може би решите, че е време да развиете бизнеса си или да се придвижите нагоре по кариерната стълбица? Ако е така, разработете ясен план за това как ще направите това.

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 10 юли 2023

Щастието обича тишината

И това важи с огромна сила днес. Затова не споделяйте с околните колко сте успешни и не им говорете за плановете, които ще ви донесат още по-голям успех. Завистта е лоша вибрация. Не се нуждаете от нейното разрушително действие. Резултатите сами говорят за себе си, така че, бъдете сигурно – вашият просперитет няма да остане незабелязан. Не поемайте излишни рискове с хвалене.

 

9 юли 2023 е силен ден за разрешаване на глобални проблеми

Изградената днес стратегия ще помогне за решаването не само на текущи проблеми, но и на по-глобални, свързани с вашата цел в живота. Днес е особено важно да поемете отговорност за своите решения и действия.

 

Ще имаме много енергия и тя трябва да се реализира

Всяка физическа активност ще бъде от полза за тялото ви. Новите запознанства през този ден може да се окажат съмнителни, така че е най-добре да прекарате време със семейството или любимите си хора.

В работата не поемайте рискове

В работата не трябва да поемате рискове. Ако дейността ви е свързана с търговия, продажби, бъдете особено внимателни днес.

 

Коя зодия ще има луд късмет на 9 юли 2023?

Везни

Везните – особено тези, които все още не са намерили своята сродна душа, като нищо ще я срещнат точно там, където най-малко очакват.

Прекрасната среща може да се случи на най-баналното място.

Внимавайте само да не я пропуснете, защото важният за вас човек в бъдеще, може в първия момент да ви се стори не дотам представителен. Затова е много важно да не го съдите по дрехите. Срещата ще е напълно случайна и никой от двама ви няма да се е приготвял специално за нея!

 

Щастлива и спокойна неделя на всички зодии! И не сте забравили, нали? Най-хубавото тепърва предстои…

24329

Similar Posts