Любов и връзки

Красавица или умница: По какви жени си падат съвременните мъже

по какви жени си падат съвременните мъже

Как съвременните мъже оценят нас, дамите и по какви жени си падат повече – умни или красиви? Психолозите дават отговор на този въпрос.

Мъжете харесват приветливи и добре поддържани жени

Прословутите за много дами мерки 90/ 60/ 90, оказва се, са все още доста популярни сред силния пол. Една стройна жена е за предпочитане, но добрата фигура и приятното лице далеч не са всичко, което ще заплени представителите на силния пол.

Мъжете се впечатляват най-вече от дами, които се поддържат добре – чисти и спретнати, ухаещи приятно и с мила усмивка.

Романтичните дами са много предпочитани от силния пол

Днес романтиката отново е на мода.  По-зрелите мъже са най-придирчиви към това качество на дамите. Ето и още изисквания: жената не трябва да има силен или твърде тих глас, да използва мръсни думи, да пуши, да пие и да се смее гръмогласно. Тя трябва да е усмихната, с лъчезарен поглед, с меки жестове.

Самодостатъчни и работещи – такива ни искат мъжете

Самодостатъчността е по-често изисквана от мъже с по-висок статус, отбелязват психолози и обясняват защо този момент е толкова важен за представителите на силния пол.

Жената винаги трябва да е заета с нещо, трябва да има хоби, защото безделието води до деградация на личността и тогава дамата става безинтересна за избраника си.

Това обяснява и факта, че мъжете днес предпочитат работещите жени. Вярно, тук има доста нюанси. Възрастният, но богат мъж може, напротив, той настоява дамата му да не работи и да стои вкъщи – по-спокойно е, а и има по-малък шанс да бъде „отнета“ от някого.

Самодостатъчният мъж, който избира партньорка на адекватна възраст, държи да види съмишленик и интересен събеседник до себе си, затова предпочита работещата жена.

Или – ако тя не работи никъде, тя трябва да се занимава с хобито си: да рисува картини, да развива благотворителна дейност и т.н. В същото време е по-добре жената да не е по-силна и по-успешна от мъжа.

Ако жената изобщо не направи нищо, това определено ще се отрази на психиката й негативно, което от своя страна ще доведе до лоши взаимоотношения във връзката.

Дамата с „празна глава“, колкото и красива да е, не е интересна на мъжете.

Добрите домакини са винаги на мода

Умението за готвене и домакинство е важно женско умение в очите на мъжа. И изявлението на дамата, че не обича да се занимава с никакви женски домакински задължения, само може да  настрои партньора й срещу нея.

Мъжете си падат по дами, които умеят да слушат

Ако мъжете такава жена са изключително щастливи. Мечтата на мъжете е дамата на сърцето им да седне до тях и да ги слуша с разбиращ поглед. За много господа именно това е идеалната жена.

Мъжете обожават спокойните жени

Спокойната жена, която знае как да прави компромиси, е подарък на съдбата. Мъжете обожават жени, които не се заяждат и не вдигат скандали.

Да, създаването на интриги понякога не само, че не вреди във връзката, но я заздравява, но е важно да не се прекалява.

Жените-истерички, които ежедневно правят скандали, карат мъжете да се бягат от тях като от огън. Друго нещо е, когато дама понякога си позволява да провокира спор – това само ще „затопли“ връзката.

Мъжете харесват жени, които споделят хобитата им

Ако в началния етап на една връзка жената обича мъжа повече, отколкото той нея, дамата ще трябва да се постарае много, за да задържи любимия си. За известно време ще трябва да забрави за личния си живот и интересите си и да сподели напълно хобитата на любимия. В противен случай жената рискува да загуби избраника си.

Опитайте се да му бъдете най-добрият приятел във всичко.

Верността е сред най-тачените дамски добродетели

Тази точка не се нуждае от коментар. Мъжете искат не просто красива жена до себе си, а верен, разбиращ и надежден приятел.

Нежна любовница

Очакванията за това са индивидуални за всеки мъж, но общата тенденция е следната: никой не обича „пън“ в леглото , следователно не трябва да бъдете безразлични към интимните желания на любимия.

Как да му се харесате възможно повече?

Един от съветите, дадени от психолог, е да видите „огледално“ партньора си. Ако един мъж е импулсивен, трябва да сте по-внимателни с него, да сте по-нежни и по-любвеобилни, защото той определено няма да хареса студена жена до себе си. Ако мъжът е по-спокоен като темперамент – точно обратно – не трябва да го заливате с лава от страст, а да проявявате малко повече сдържаност в отношенията.

1791

Similar Posts