Астрология

Кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия: 07 октомври 2021

кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия- 07 октомври 2021

Това не е късметче. Тук няма тото, нито лотария. Това е мъдър съвет, есенцията на всичко, което е важно да си припомните, за да бъде успешен и щастлив 07 октомври 2021.

ОВЕН

Някои хора може силно да ви разстроят или критикуват, но не се вслушвайте в думите им, защото тяхната критика може да е породена от завист, а не с истинските ви грешки.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни към думите, които чувате днес – има голяма вероятност някой умишлено да се опитва да ви навреди. Отдайте се на ежедневните си дейности или се опитайте да научите нещо ново.

 

БЛИЗНАЦИ

Чувствайте се напълно свободни да извадите от себе си или да споделите нещата с роднини и приятели – дошъл е моментът да се отървете от всичко, което ви притеснява и тежи.

 

РАК

Душевната комуникация с противоположния пол ще ви донесе много приятни емоции, за това по-добре се отпуснете и се впуснете в романтични предложения или интимност.

 

ЛЪВ

Бъдете внимателни към малките неща – те могат да ви донесат важна информация или да ви помогнат по объркващ въпрос.

 

ДЕВА

Бъдете внимателни и не приемайте съмнителни оферти, дори и да не предизвикват безпокойство – днес вероятността от измами е повишена. Не бързайте да изпълнявате чужда молба.

 

ВЕЗНИ

Правете това, което харесвате, запознавайте се с интересни хора и посещавайте забавни събития, зарядът от положителни емоции със сигурност няма да ви навреди.

 

СКОРПИОН

Не вярвайте на обещанията на съмнителни хора, дори ако искреността на събеседника е без съмнение – те едва ли ще се сбъднат и ще ви бъдат от полза.

 

СТРЕЛЕЦ

Действайте бързо, ако ситуацията изисква това. Настройте се за физическа активност – всяка диета и лечебен метод ще бъдат от полза за фигурата и здравето ви.

 

КОЗИРОГ

Слушайте интуицията си и действайте не според разума, а според чувствата – днес те ще се окажат по-точни и по-верни от много дълго време насам.

 

ВОДОЛЕЙ

Не бъдете прибързани в даването на отговори веднага, защото днес можете да кажете твърде много или да обидите любимия човек с грубо и то съвсем неволно.

 

РИБИ

Заемете се и преразгледайте перспективите си за кариера – вероятно ще трябва да промените планове

437

Similar Posts