Астрология

Кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия: 10 октомври 2021

кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия- 10 октомври 2021

Това не е късметче. Тук няма тото, нито лотария. Това е мъдър съвет, есенцията на всичко, което е важно да си припомните, за да бъде успешен и щастлив 10 октомври 2021.

ОВЕН

Погрижете се за здравето си и не надценявайте силите си – именно това ще изисква най-много внимание и грижи от вас.

 

ТЕЛЕЦ

Опитайте да поемете инициативата и да разчитате само на себе си, да слушате интуицията си и да отделите време.

 

БЛИЗНАЦИ

Не се разсейвайте от нещо, което не ви е достатъчно интересно – празното забавление ще ви отчужди от целта и ще ви попречи да направите всичко навреме.

 

РАК

Покажете характер – днес ще трябва да действате малко повече от обикновено. Бъдете решителни, проявете характер, силна воля, така че не отлагайте важните решения.

 

ЛЪВ

Не отхвърляйте човека, който ви моли за помощ или съвет. Вероятно ще трябва да действате по различен начин, така че не планирайте много неща и събития за този ден.

 

ДЕВА

Преодолейте съмненията – правилните решения няма да ви бъдат лесни. Вероятно е негативно развитие на събитията, което определено не сте очаквали. Пазете се от скандали.

 

ВЕЗНИ

Не се отклонявайте от пътя, за който ви нашепва интуицията, очакват ви благоприятни промени. Ако правите това, което не ви харесва или се съмнявате – то това ще ви отклони.

 

СКОРПИОН

Не си позволявайте да бъдете манипулирани, възможно е изостряне на отношенията с другите, за това не се заемайте със случаи, в които се съмнявате и не слушайте съветите на други хора.

 

СТРЕЛЕЦ

Не разчитайте на бързото развитие на събитията – днес много няма да се получи, но провалът може да ви отведе по нов път. Занимавайте се със спорт и се опитайте да не планирате много неща за днес.

 

КОЗИРОГ

Не поемайте всичко наведнъж – така не само рискувате да надцените силните си страни, но и изпадате в изключително неприятна ситуация поради бързането си.

 

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от необмислени решения. Действайте активно и продуктивно, така лесно и сами ще видите резултатите.

 

РИБИ

Бъдете креативни – днес мечтите могат да бъдат по-полезни от конкретните действия. Предприемате конкретни действия и така лесно ще промените плановете и перспективите си.

 

214

Similar Posts