Астрология

ЛУД КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА за 3 зодии през седмицата 11-17 септември 2023

Луд късмет в любовта за 3 зодии през седмицата 11-17 септември 2023

Кой ще има късмет в любовта през седмицата 11-17 септември 2023?

 

Овен

Овните, които имат жар във всички сфери на живота, преди всичко демонстрират това качество в личния си живот и буквално го изливат върху близките си. По това време звездите силно ги съветват да не плашат любимия човек с темперамента и ентусиазма си, намеквайки, че е време да формализират съществуващата връзка или поне да се преместят да живеят заедно. Ако представителите на знака успеят да проявят сдържаност, всичко ще се нареди прекрасно от само себе си.

 

Близнаци

За Близнаците е много важно да покажат на любимия човек, че могат да бъдат не само вятърничави и лекомислени, но и сериозни и надеждни. Любимият/та може да бъде раздразнен от факта, че те общуват с различни хора всеки ден – двойствеността, присъща на представителите на знака, може да навреди и на най-силните отношения. Затова си струва да им дадете още един шанс, като спрете да изпитвате търпението на любимия човек – то не е неограничено.

 

Водолей

Водолеите, решили да изненадат любимия човек, е важно да не мислят за себе си, а за него – като изберат това, което ще му хареса. В противен случай партньорът може да не оцени събитието, за което ще бъдат изразходвани значителни усилия и пари. Няма съмнение в креативността на представителите на знака – тук всичко ще бъде направено перфектно, но, ако не внимават, същността на изненадата може да се окаже напълно безинтересна за тези, за които е предназначена.

7545

Similar Posts