Астрология

ЛУД КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА за 3 зодии през седмицата от 14-20 август 2023

Луд късмет в любовта за 3 зодии през седмицата от 14-20 август 2023

Кой ще има луд късмет в любовта тази седмица – от 14 до 20 август?

 

Овен

Овните с голяма степен на вероятност ги очаква среща с човек, когото не са виждали отдавна, но в същото време не са спрели да мислят за него и са мечтали да го видят. И сега, когато съдбата ще изпълни молбите ви, най-важното е да не давате воля на темперамента си и да не разваляте всичко. Представителите на знака могат да започнат да упрекват любимия човек за минали грешки, а това едва ли ще му хареса, така че, Овни, трябва да се сдържате.

 

Лъв

Звездите  съветват хората зодия Лъв да се подготвят за изненада, която ще им бъде поднесена от любимия човек. По отношение на представителите на този знак, не всичко е толкова просто: нивото на техните претенции винаги е доста високо, така че те просто може да не харесат това, с което са решили да ги зарадват и да не успеят да прикрият разочарованието си. Излишно е да казваме, че това няма да се отрази на връзката по най-добрия начин. Радвайте се, тази седмица любовният късмет ще ви следва по петите!

 

Водолей

Водолеите, най-вече онези от тях, които имат нужда от помощ, трябва да се обърнат към стар познат, с когото някога са ги свързвали романтични чувства. Такъв благоприятен повод може да се превърне в стимул, който да поднови чувствата, които са съществували и изглежда все още не са изчезнали. Основното нещо е да се уверите, че причината, поради която ще помолите за помощ, е значима – в противен случай ще бъдете заподозрени в манипулация.

2086

Similar Posts