Астрология

ЛУД КЪСМЕТ за 3 ЗОДИИ през уикенда 12 и 13 август 2023

ЛУД КЪСМЕТ за 3 ЗОДИИ през уикенда 12 и 13 август 2023

12 и 13 август 2023 са дни, които ще изискват максимум енергия – тя ще е необходима както за комуникация, така и за активни действия, така че е препоръчително да помислите предварително как да се запасите с нея.  

 

Събота, 12 август, е денят на кавги и конфликти, които не само могат да повлияят негативно на настроението, но и да отнемат сили – както морални, така и физически. И е по-добре да ги прекарате в решаване на важни въпроси – ако не професионални, то лични или домашни.

От пазаруването, което е съвсем логично в почивен ден, е по-добре да откажете днес – много закупени артикули могат да се окажат със скрити дефекти.

Не трябва да поемате твърде много задачи, защото е лесно е да се пренапрегнете.

Неделя, 13 август, е време благоприятно за важни дела и сериозни постижения. Разбира се, по-добре е, ако този лунен ден се беше паднал в делничен ден, защото създава най-благоприятните условия за изпълнение на важни професионални проекти. Звездите препоръчват да започнете да правите планове за бъдещето – те ще се окажат обещаващи и лесни за изпълнение.

 

ЛУД КЪСМЕТ за 3 ЗОДИИ през уикенда 12 и 13 август 2023

Овни, въпреки уикенда, звездите обещават финансов успех. Разбира се, за всеки представител на знака той ще бъде определен по собствен начин: на някои ще бъде върнат дългогодишен дълг, на други ще бъде платена за свършена отдавна работа, а на трети ще бъде даден ценен подарък. Във всеки случай е важно да не харчите всичко наведнъж, а да оставите парите да полежат тихо у дома поне няколко дни – така ще бъде възможно да ги спестите за сериозна и наистина важна покупка.

 

Рак

Раците – особено тези, които са в конфузна ситуация – ще измислят как да решат проблема през уикенда. Освен това, няма да им се налага да си набиват мозъка – всичко ще се случи сякаш от само себе си, ще изглежда, че едно мъдро решение ще донесе страшно много ползи. Разбира се, в действителност най-вероятно такова заключение ще бъде подпомогнато от подсъзнанието, което е работило неусетно, избирайки единственият правилен начин от стотици възможности.

 

Лъв

Лъвовете трябва да обърнат внимание на идеите, които им хрумват през тези два дни: те ще бъдат обещаващи не само в професионален, но и във финансов план. Основното е да им обърнете внимание – има голям риск да сметнете вашите творчески мисли за игра на въображението, въпреки че всъщност те са съвсем реални и практически осъществими. Най-доброто, което представителите на знака могат да направят, е да запишат своята идея – в компютъра или на хартия  и по-късно да осъществят.

4786

Similar Posts