Астрология

ЛУД КЪСМЕТ за 3 ЗОДИИ през уикенда 16 и 17 септември 2023

ЛУД КЪСМЕТ за 3 ЗОДИИ през уикенда 16 и 17 септември 2023

Този уикенд, 16 и 17 септември 2023, въпреки колебанията в енергийния фон от положителен към отрицателен и обратно, е еднакво добър за релаксация, основното е да запомните това и да не се стресирате.

16 и 17 септември 2023 са благоприятно време за залагане на положителни програми за следващия лунен месец, така че в тези дни можете да планирате бъдещи действия – преди всичко в професионален и бизнес план, както и да определите тактиката и стратегията на вашите цели.

 

В събота, 16 септември, енергията е твърде слаба, за да предприемем решителни стъпки, което е съвсем логично в почивен ден – вместо активни действия е по-добре да си починем. За тези, които абсолютно не могат да седят и да бездействат, дори ако говорим не за физическа, а за умствена дейност, звездите препоръчват да помислят за планове за близко бъдеще.

Неделя, 17 септември, е двусмислен ден от енергийна гледна точка: сутрин ще се усети наличието на негативност, така че за да избегнете „задръствания“, препоръчително е да не правите нищо – дори около къщата, както и да общувате възможно най-малко.

След обяд „облаците“ ще се изчистят, раздразнението ще намалее, така че можете да прекарате време за собствено удоволствие – например, разходете се в парка, четете или отидете на кино, физическата активност трябва да се избягва – все още има няма достатъчно сила за нея в този момент.

Кои зодии ще имат луд късмет през уикенда 16 и 17 септември 2023?

Телец

Телците – особено тези, които тези дни ще започнат да планират бъдещите си постижения – ще са като спортисти на нисък старт: колкото по-успешно избират цели за постигане, толкова по-бързо ще стартират и респективно – стигнат до финалната линия . Основното за представителите на знака е да се съсредоточат върху планирането, това е необходимо, за да се вземат предвид всички тънкости и нюанси и да се избегнат грешки.

 

Рак

За Раците – предимно тези, които отдавна планират закупуването на нов дом, звездите препоръчват да посветят този уикенд на избора на нов апартамент или къща. Представителите на знака ще могат да намерят вариант, който да ги устройва във всички отношения – по отношение на оформление, местоположение и което е също много важно – финанси.

 

Дева

Звездите съветват Девите да посветят уикенда на любимото си занимание – подобряване на собствения си външен вид. Разбира се, говорим за онези области, които могат да бъдат усъвършенствани за два дни: няма да е възможно да „моделирате“ фигурата си през това време, но посещението на стилист и попълването на гардероба ви със стилни нови артикули е напълно възможно. Ако имате такава финансова възможност, препоръчително е да потърсите помощ от специалисти, но можете да постигнете сериозни успехи и сами.

8447

Similar Posts