Астрология

ЛУД КЪСМЕТ за 3 ЗОДИИ през УИКЕНДА 28-29 октомври 2023

Кои зодии ще имат луд късмет през уикенда 28-29 октомври 2023

Този уикенд, 28 и 29 октомври 2023, е подходящ изключително за пасивна почивка, тъй като всичко останало – независимо какво, може да представлява опасност за човек – както физически, така и морално.

28 и 29 октомври са дни на, макар и променлива, но  трудна енергия, прави решителните действия неподходящи.  

 

Събота, 28 октомври, е време, когато настроението дори на най-веселите и оптимистични хора оставя много да се желае. Астролозите вярват, че в този ден е необходимо да се покаем, да признаем грешките, да признаем вината и да поискаме прошка от онези, които са били обидени. Това също е благоприятно време да поставите точката в отношенията с любимия човек: да ги прекратите окончателно или да ги рестартирате.

 

Неделя, 29 октомври, е денят на активиране на силите на злото, така че е важно да бъдете внимателни във всички сфери на живота. Не е желателно да напускате дома си, посещението на фризьор не е желателно, независимо какви процедури са планирани там – във всеки случай те няма да имат добри последици. Най-добрата релаксация през този ден ще бъде прекарването на времето у дома.

 

Кои зодии ще имат луд късмет през уикенда 28-29 октомври 2023?

 

Близнаци

Близнаците могат да разчитат на късмет при решаването на финансови въпроси. Разбира се, всеки от представителите на знака ще има свой собствен сценарий за печалба, но едно нещо ще остане непроменено: финансовото състояние на всеки човек зодия Близнаци ще се подобри значително. Остава само да помислите как и за какво да похарчат парите, с които не предвиждат никакви проблеми.

 

Везни

Везните ще имат късмет в личния живот, на който много от тях вече са спрели да се надяват. Богатството от възможности включва всяко развитие на събитията – от обяснение в любов до съгласие до предложение за брак. Основното е, когато вземате решения, да направите това или онова, да се вслушвате в разума си.

 

Водолей

Звездите ще дадат възможност на Водолеите да се грижат не за другите, а за себе си. Не може да се каже, че представителите на знака често забравят за себе си, но днес можем с право да кажем, че те не са правили това от дълго време, което означава, че е необходимо да се коригира грешката, която са направили. Основното нещо е да облекчите напрежението, което се е натрупало напоследък – например, посетете СПА салон или си организирайте такъв у дома.

2368

Similar Posts