Астрология

ЛУД КЪСМЕТ за 3 ЗОДИИ през уикенда 9 и 10 септември 2023

Кои зодии ще имат луд късмет през уикенда 9-10 септември 2023

Уикендът 9 и 10 септември 2023 е еднакво подходящ както за работа, така и за почивка, основното е ясно да разделите задачите на всеки ден и да не ги бъркате една с друга.

На 9 и 10 септември можете да правите всичко, така че трябва да планирате максимално, но не забравяйте, че режимът на работа и почивка трябва да се редуват, в противен случай можете или да се преуморите, или да мързелувате – не правете нито едно от двете през уикенда.  

 

В събота, 9 септември, въпреки почивния ден, можете да си поставяте цели, колкото и сериозни и амбициозни да са те. Вярно е, че преди да започнете да се движите в желаната посока, е необходимо да решите всички започнати по-рано, но все още незавършени въпроси и проекти, в противен случай те ще усложнят работата и няма да можете да постигнете много. Също така е важно да не се страхувате от пречките, които могат да възникнат по пътя със завидна упоритост: те не са толкова сериозни, колкото изглеждат и с решителни действия ще се изпарят сами.

Неделя, 10 септември, е ден на всеобща леност и апатия, която може да завладее и най-активните и трудолюбиви хора. Препоръчително е да го прекарате в спокойствие и уединение, като замените действията с размишления – както професионални, така и лични.  

 

Кои зодии ще имат луд късмет през уикенда 9-10 септември 2023?

 

Телец

Телците, каквото и да предприемат тези дни, ще имат късмет, особено ако вървят към целта не сами, а в компания. За някои тя ще се формира от колеги, за други от приятели или семейство: решението ще зависи от това каква задача – професионална или икономическа – си поставят, във всеки случай резултатът ще зарадва представителите на знака.

 

Рак

Раците спокойно могат да разчитат, че тези дни ще успеят да сбъднат старата си мечта. Те знаят добре какво трябва да се направи и как, но досега не им достигаше смелостта да доведат процеса на магия до крайна точка. Вярно е, че е по-добре да използват събота за това, в неделя е малко вероятно да успеят да постигнат целта си. Но в този ден пък ще бъде възможно да си починете сто процента.

 

Водолей

Водолеите няма да имат нищо против малък риск, който при негативен развой няма да ги доведе до финансов крах. Следователно максимумът, който те могат – и трябва – да направят днес, е да си купят фиш за тотото: има голяма вероятност той да донесе сериозна печалба.

25088

Similar Posts