Астрология

ЛУД КЪСМЕТ за 5 КИТАЙСКИ ЗОДИИ през седмицата 13-19 ноември 2023

ЛУД КЪСМЕТ за 5 КИТАЙСКИ ЗОДИИ

Той ще освежи живота им, ако избягват драми и конфликти и гравитират към хора и ситуации, които им носят стабилност.

Животът през тази ноемврийска седмица ще е най-сладък за 5 китайски зодии. Те ще са най-големи късметлии от всички. Това са Плъх, Петел, Дракон, Глиган и Куче.  

Тази седмица хексаграмата на късмета И-Чинг е Огън над небето. Обърнете внимание на знаците от Вселената.  

 

ЛУД КЪСМЕТ за 5 КИТАЙСКИ ЗОДИИ

 

Плъх

Плъхове, късметът ви тази седмица е много интересен. В даден момент през седмицата той внезапно ще се преобърне и това, което може би сте считали за лош късмет, изведнъж ще се окаже необичайно добро. Без съмнение ще бъдете зашеметени от това.

Воденето на дневник на благодарността може да ви помогне да увеличите късмета си. Така че, ако нямате такъв, купете джобен бележник и го дръжте под ръка, за да можете да записвате най-хубавите неща, които ви се случват през седмицата (и след това).

 

Петел

Петли, не се страхувайте! Късметът ви тази ще претърпи дяволски обрат.

За много от вас този късмет ще се разгърне в личния живот. За малцина избрани кариерата ви ще се възползва от този мощен късмет. Всичко, което трябва да направите, за да поддържате тази положителна нагласа, е да разчитате на здравия си разум и интуицията си и всичко ще бъде наред.

 

Дракон

Дракони, късметът ви е силен тази седмица. Ако сте били измамени някога в миналото, тогава тази седмица кармата ще коригира всичко и ще ви върне това, което винаги е било предназначено за вас. И това ще продължи през следващите няколко седмици.

 

Червеният цвят ви носи невероятен късмет, възползвайте се от него през тази седмица. Ако искате да увеличите шансовете си, носете червено и го носете с гордост. Ако имате доверие в себе си, вашите стъпки без проблеми ще ви отведат там, където трябва да отидете.

 

Глиган

Глигани, вашият късмет тази седмица е чисто паричен. Много добре! Ако работите в сектора на услугите, не се изненадвайте, ако вашият буркан с бакшиши изведнъж се превърне в лавина от пари. Може да срещнете много щедър покровител, който ще ви осигури 200% от това, на което сте се надявали.

 

Същото важи и за корпоративния свят. Може да получите бонус за изпълнение, който ще предизвика голяма усмивка на лицето ви. Изпратете думи на благодарност към Вселената, когато всичко това се случи за вас, за да знаят космическите сили, че цените късмета и не го приемате за даденост.

 

Куче

Кучета, късметът ви тази седмица или ще ви донесе възможност, която ще ви взриви ума или ще ви даде шанс да се трансформирате от последовател в лидер. Може да имате представа как ще стане, но бъдете готови.

 

За някои от вас този късмет ще се разиграе на романтичната арена. С него ще дойдат нови отговорности и много престиж. Отделете време през седмицата, за да разберете как съдбата е подредила всичко за вас. Ще видите как малките действия и целенасочените усилия ще и ви осигурят огромна преднина.

1422

Similar Posts