Астрология

ЛУДА СТРАСТ и ЛЮБОВ за 4 китайски зодии от 4 до 10 декември 2023

ЛУДА СТРАСТ и ЛЮБОВ за 4 китайски зодии от 4 до 10 декември 2023

Пазете се от лъжи, маскирани като истинска любов. Това е съобщението от тази седмица.

 

Да изпиташ любов означава да изпиташ божественото. Пазете се от лъжи, маскирани като истинска любов. Това е съобщението от тази седмица. 4 китайски зодиакални знака трябва да се възползват най-много от тази мъдрост –  Плъх, Заек, Кон и Глиган, а звездите съветват останалите зодии също да се доверят на интуицията си.

 

Ще успеете да намерите точния човек за вас

Може да отнеме известно време и да удари неочаквани места няколко пъти, но щом го откриете, ще го почувствате в сърцето си. Вашият късмет в любовта се крие в това да направите скок на вярата към тази любов. Сега нека се съсредоточим върху 4-те китайски зодии, които ги очаква най-голям късмет в любовта тази седмица.

 

Плъх

(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

 

Плъхчета-умници, късметът ви в любовта тази седмица зависи от вашето решение. Не може да очаквате чудеса, ако дори не знаете какво искате. Ако сте необвързани, трябва да се възползвате от тази благословия, като внимателно изберете с кого сте романтично обвързани тази седмица.

 

Само внимавайте да не се увлечете от измамни усмивки на подли личности. Добре е да знаете точно какво искате от любовта, за да не губите нито вашето време, нито това на някой друг.

 

Ако сте във връзка, важи същото. Бъдете откровени и отстоявайте мнението си. Не отхвърляйте нуждите си и не минимизирайте емоциите си. Късметът ще ви помогне да укрепите връзката си с партньора.

 

Заек

(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

 

Зайчета-Байчета, късметът ти в любовта тази седмица е като дух в бутилка. Той чака да бъде освободен по ваша команда. Ако сте необвързани, тази седмица може да изпитате внезапен прилив на сила или да откриете в себе си необичайна смелост, която не сте имали преди. Това ще привлече правилните хора към вас и също така ще ви позволи да поемате рискове и да продължите напред. Червеният цвят ще ви донесе късмет в това отношение.

 

Ако сте във връзка, не се притеснявайте за дребните неща. Късметът ще ви подкрепи и ще изглади всичко. Всичко, което трябва да направите, е да общувате с половинката си като равностоен партньор във връзката и да я насърчавате да прави същото. Заедно ще бъдете по-силни.

 

Кон

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Кончета-вихрогончета, късметът ви тази седмица е коварен. Не забравяйте за поговорката „Внимавай какво си пожелаваш“.

Ако сте необвързани, тази седмица обърнете внимание на интимните си желания и изострената си сетивност в това отношение. Късметът ще ви помогне да получите това, което искате, но може да съжалявате по-късно, особено ако сте гледали някого по грешния начин.

 

Ако сте във връзка, късметът ще ви помогне да осъзнаете токсичната динамика, присъстваща във връзката ви и ще ви предупреди за нови опасности, преди още да са пуснали корени. Обърнете внимание на тези сигнали и не позволявайте да бъдете подложени на емоционална манипулация. Късметът е на ваша страна, независимо от всичко.

 

Глиган

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

 

Глиганчета-талисманчета, късметът в любовта ще освободи сърцето ви тази седмица. Това, което означава това за всеки от вас, може да е различно, но резултатите ще бъдат едни и същи – ще се почувствате леки, безгрижни и отново ще контролирате съдбата си (и романтиката).

 

Ако сте необвързани, важно е да излезете от дома си и да общувате с външния свят по начин, който ви носи радост. Независимо дали ще отидете на чаша кафе с приятели, разходка в парка, на бар с колеги или другаде, просто намерете причина да излезете навън. Съдбата ще благослови стъпките ви. Докато живеете живота си и се забавлявате, нещо вълнуващо ще се случи като изневиделица!

 

Ако сте във връзка и искате да я прекратите, това е знакът, който търсите. А ако сте щастливи, късметът в любовта тази седмица ще ви вдъхне свежи идеи, които ще внесат повече искра и огън в любовния ви живот. Насладете се на пламъците му, но не позволявайте да ви изпепелят!

103

Similar Posts