Мебели Модерна архитектура и интериор Хол

Луксозни мебели за всекидневна – вдъхновение, почерпено от японската традиция

Луксозни-мебели-за-всекидневна-–-вдъхновение-от-японската-традиция

Луксозни-мебели-за-всекидневна-–-японската-традиция-в-дизайна

 

Блестящите повърхности и изящните детайли просто приковават вниманието

Харесват ли ви тези луксозни мебели за всекидневна? Наистина красива гледка! Хубаво е, когато светът върви напред, отдавайки необходимата почит на традициите. Знае се, че Япония е световно известна както  с невероятната си архитектура, така и с  интериорния си дизайн. Много велики архитекти и дизайнери са черпили и продължават да черпят вдъхновение от тях. По принцип, говорим за минимализъм, хармония  и баланс. Независимо дали става въпрос за архитектура или за интериор.

Очарованието на японския стил в дизайна

Луксозни-мебели-за-всекидневна-–-вдъхновение-от-японската-традиция

 

Японският стил в дизайна винаги е бил много привлекателен, особено за нас, хората от Запад. Може би защото екзотиката, която предлага той е изключително вълнуваща. Да, този стил поразява с неутралните си  и естествени цветове, предоставяйки ни  прекрасни решения пространството, типични за минимализма. Материалите, които са използвани за производството на тези мебели са най-вече кожа, метал и дърво. Естествена красота!

Екзотични идеи – обзавеждане за хола

Луксозни-мебели-за-всекидневна-–-маса-и-столове-в-бяло

 

И всеки един детайл е сякаш живо олицетворение на японската визия за живота. Но въпреки, че традицията е в основата на тези проекти, както сами можете да се убедите, модерността и оригиналността на моделите са просто впечатляващи.

Луксозно обзавеждане за всекидневна в японски стил

Луксозни-мебели-за-всекидневна-–-идеи-в-черно

 

78

Similar Posts