Астрология

Лунен дневен хороскоп 12 октомври 2021: Съвети за здраве, късмет и любов

лунен дневен хороскоп 12 октомври 2021-6-ти лунен ден

12 октомври 2021 се очертава като много успешен ден за надеждните и отговорни хора. Луната иска днес от нас да отделим време за вземане на решения.

лунен дневен хороскоп 12 октомври 2021-6-ти лунен ден

Фаза на луната – 6-ти лунен ден

Растящата луна преминава в знака на Козирог. На 6 -ти лунен ден това не е най -добрата й позиция. Елементът на Земята не се комбинира с мощната лунна енергия. Въпреки това днес ще имаме много сили. Остава само да ги носочим в правилната посока.

лунен дневен хороскоп 12 октомври-магнитни бури

Магнитни бури на 12 октомври, вторник

Днес метеоролозите отбелязват осезаемо смущение в магнитосферата на Земята. Няма да е възможно да се определи точно дали ще прерасне в магнитна бора или не. Но бъдете внимателни и следете здравето си.

Какво ще донесе късмет днес 12 октомври

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 11-17 октомври 2021

Седмичен любовен хороскоп 11-17 октомври 2021

Седмичен финансов хороскоп 11-17 октомври 2021

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за октомври 2021

Какво ще ни донесе късмет днес, 12 октомври 2021, вторник?

работа и бизнес

състрадание

доброта

Какво може да изплаши успеха в днешния вторник?

непримиримост

безделие

Домакински задължения според Лунния календар – 6-ти лунен ден

Астролозите препоръчват да се посветите на домакински работи и почистване, ако имате почивен ден. Ако имате много свободно време, по -добре подредете дома или част от него. Всеки, който работи от вкъщи, не трябва да е заобиколен от боклуци и безредици. Това ще затрудни мисловния процес.

Какво да облека този вторник

Какво да облека този вторник, 12 октомври 2021?

Основното човешко оръжие през дните на царуването на Козирог е умът. Ето защо най-полезните цветове днес ще бъдат черно, тъмно синьо и лилаво. Тези, които се нуждаят от повече креативност днес, нека обърнат внимание на оранжевите или пясъчни нюанси.

дневен хороскоп 12 октомври-камъни талисмани- флуоритДневен хороскоп 12 октомври-камъни талисмани- флуорит

 Талисмани за 12 октомври 2021, вторник

От днешните талисмани най -добрите ще бъдат тези, които се отнасят до елементите на Земята: флуорит, александрит, обсидиан. Последният ще е мощна защита срещу енергийните вампири и токсичните хора като цяло. От бижутата е по -добре да се даде предпочитание на керамични или сребърни модели. Златните бижута само ще попречат днес.

лунен дневен хороскоп 12 октомври -любов и взаимоотношения

Любов и взаимоотношения на 12 октомври 2021, вторник

Днес е по -добре да не натрапвате мислите и съветите си на никого. Това поведение ще отчужди хората от вас. Прекомерният натиск или сериозност към децата от страна на родителите може да прерасне в силен конфликт. 12 октомври не е най -добрият ден за образователна работа.

 

Що се отнася до късмета в любовта, днес няма да ни върви особено. Използвайте зодиакалните талисмани за любов и не бързайте с нещата. Съсредоточете се по -добре върху работата и бизнеса. Не мислете как и къде ще намерите любовта. Ако ви е предопределено да срещнете сродна душа, това ще се случи независимо дали го очаквате или пък не.

 

Настроение и здраве на 6-ти лунен ден

За да продължат тенденцията, зададена от Луната в Стрелец, като същевременно останете оптимистично настроени, позитивни и щастливи, астролозите съветват да не се отказвате от целите си.

За Козирога е важно да сме свободолюбиви и да не толерираме ограниченията.

 

Опитайте се да проявите благородство, добро сърце, състрадание към другите. Ако получите възможността да се запознаете някой интересен човек, направете го, но не забравяйте, че в такива дни трябва да слушате повече, отколкото вие самите да говорите. Хората се нуждаят от топлина и грижа днес повече от всякога.

Финанси и работа по лунния календар-12 октомври 2021

Финанси и работа по лунния календар – 12 октомври 2021

Козирогът ще увеличи любопитството ни. Възползвайте се от това, за да научите нещо ново и интересно. Паметта ще работи както трябва днес, така че можете да подобрите професионалните си умения. Това ще помогне за увеличаване на приходите в бъдеще.

 

Хората днес лесно възприемат различни идеи, съгласяват се да участват в нови проекти. Това е чудесна новина за тези, които имат ръководна роля в работата си. Астролозите съветват да се доведе докрай започнатото, както и да не се прехвърля отговорността. Останете самокритични във всяка ситуация.

Много от нас днес ще успеят да намерят своето призвание.

12 октомври е предизвикателен, но възнаграждаващ ден, на който предстои да се случат много важни неща.

104

Similar Posts