Астрология

Лунен дневен хороскоп 13 октомври 2021: Съвети за здраве, късмет и любов

лунен дневен хороскоп 13 октомври 2021-7-ти лунен ден

Днес, 13 октомври, сряда – средата на седмицата, отново ще ви зарадва с хармоничната лунна енергия. Нека видим какво ще ни донесе късмет днес и от какво е добре да се пазим.

 

Днешният октомврийски ден ще е един от най -енергичните дни. На този ден експертите препоръчват да отделите време за онези неща, които доставят удоволствие, да не забравяте за предпазливостта и не се страхувайте от промените, които предстоят в живота ви.

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 11-17 октомври 2021

Седмичен любовен хороскоп 11-17 октомври 2021

Седмичен финансов хороскоп 11-17 октомври 2021

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за октомври 2021

Фаза на луната – 7-ми лунен ден

На 7 -ми лунен ден нощното светило ще е във фаза на растеж. Луната в Козирог е време за плодотворна дейност, когато всяка планирана дейност ще получи допълнителен тласък за развитие. На този ден не бива да пропускате примамливи оферти, които могат да ви изведат на ново ниво на живот.

лунен хороскоп-дневен хороскоп-13 октомври 2021

Магнитни бури 13 октомври 2021, сряда

Магнитосферата на Земята ще бъде засегната от слънчеви ветрове и е важно метеочувствителните хора да се грижат за своето благосъстояние, така че неразположението да не пречи на плановете им.

лунен хороскоп-дневен хороскоп-13 октомври 2021

Какво ще донесе късмет днес, 13 октомври 2021, сряда?

Позитивно отношение

По-добра грижа за здравето

Планиране

Кураж

Търсене на нови знания

Бизнес активност

 

Какво може да изплаши успеха в днешната сряда?

Импулсивност

Преумора

Спорове

Съмнения

Домакински задължения според Лунния календар – 7-ми лунен ден

Луната в Козирог ни дарява с положителна енергия и днешният ден е подходящ за домакинска работа. Астролозите напомнят, че геомагнитните смущения могат да повлияят на здравето, затова тежката работа трябва да бъде отложена.

На днешния ден можете да направите леко почистване, да перете и да внесете уют, като украсите дома си.

Какво да облека тази сряда, 13 октомври 2021?

лунен хороскоп-какво да облека-13 октомври 2021

На 13 октомври 2021 успехът очаква хората, които са способни да се заменят с обстоятелствата, да работят в екип и да намерят компромисни решения.

Определени нюанси в тоалетите също ще помогнат за това: зеленото – да намерим общ език с неразрешими хора, а синьото – да усвояваме лесно нова информация.

Бижутата, които ще ни донесат късмет на днешния ден, трябва са изработени от сребро, а камъните да съдържат елементите на Земята – ахат, нефрит, халцедон и жадеит. Точно те ще действат като талисмани днес.

любов и взаимоотношения-13 октомври 2021-лунен хороскоп

Любов и взаимоотношения на 13 октомври

Днешната сряда е чудесен ден за романтични отношения. На този ден двойките ще могат да отделят време един за друг, да се забавляват на романтична среща или да си починат у дома, докато гледат любимия си филм.

За тези, които търсят любов, астролозите препоръчват да общуват повече и да не се отказват от нови познанства.   .

лунен хороскоп-настроение и здраве-13 октомври 2021

Настроение и здраве на 7-ия лунен ден

Геомагнитните смущения могат да развалят настроението и да повлияят на здравето ни днес, което означава, че трябва да следите отблизо здравето си, да не преуморявате и да си давате време за почивка. Поддържането на добро настроение може да се постигне чрез положителни утвърждения, които ви подготвят за успеха.

Финанси и работа по лунния календар-13 октомври 2021

Финанси и работа по лунния календар – 13 октомври 2021

Днес няма да е трудно да привлечете успех в бизнес среда, ако приемате сериозно отговорностите си, работите не само сами, но и в екип.

Финансовата дейност в тези дни ще донесе печалба, ако се доверите на интуицията си и проверите добре документите, преди да положите подписа си.

Също така днес спокойно да се възстановите при тренировки, да разширите кръгозора си, като посетите курсове и други обучения.

94

Similar Posts