Хороскоп

Лунен дневен хороскоп 14 октомври 2021: Съвети за здраве, късмет и любов

лунен дневен хороскоп 14 октомври 2021-8-ми лунен ден

14 октомври е много благоприятен ден, в който могат да се случат различни събития. Повечето от тях ще са положителни.

 

Фаза на луната – 8-ми лунен ден

Започва 8 лунен ден. Растящата луна днес преминава в знака на Водолей. Това е много добра новина, тъй като тази фаза е перфектно съчетана с енергията на елемента Въздух. Денят обещава да бъде лесен и продуктивен.

лунен дневен хороскоп 14 октомври 2021-8-ми лунен ден

Магнитни бури 14 октомври, четвъртък

На този ден не се очакват магнитни бури.

лунен дневен хороскоп 14 октомври 2021-какво ще донесе късмет

Какво ще донесе късмет днес, 14. 10 . 2021 г.

Откритост

Доброта

Амбиция

Търсене на нова мотивация

Покупки

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 11-17 октомври 2021

Седмичен любовен хороскоп 11-17 октомври 2021

Седмичен финансов хороскоп 11-17 октомври 2021

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за октомври 2021

Какво може да изплаши успеха в днешния четвъртък?

поверителност

негодувание

тъжни мисли

Домакински задължения според Лунния календар – 8-ми лунен ден

Астролозите съветват да не се занимавате с домакинска работа, ако нямате желание и сили за това. Не е нужно да вървите срещу себе си и да се опитвате да правите това, което не ви харесва.

Какво да облека този четвъртък, 14 октомври-дневен хороскоп

Какво да облека този четвъртък, 14 октомври

Астролозите препоръчват да изберете нещо неформално и позитивно от дрехите. Опитайте се да избегнете изобилието от черно в изображението. Плодови и зеленчукови принтове ще се отразят добре.

 

лунен дневен хороскоп 14 октомври 2021-хрозолит талисман

Бижута с хризолит

От бижутата трябва да дадете предпочитание на предмети от платина. Този материал има най-леката енергия от всички възможни. Камъните -талисмани като яспис и хризолит ще се съчетаят отлично с този метал.

лунен дневен хороскоп 14 октомври 2021-любов и взаимоотношения

Любов и взаимоотношения на 8 -ми лунен ден

Днес е по -добре да не държите дистанция от близките си. Но ако някой близък или роднина иска да говори с вас, дайте им тази възможност. Прекалената сдържаност в проявата на чувства, студенина и тишина определено няма да ви донесат нищо добро.

Ако искате да опознаете някого, покажете решителност и инициативност. Чувството за хумор ще бъде много полезно. Да бъдеш твърде сериозен може да изплаши хората от теб. Бъдете усмихнати, мили и отворени с всички. Това ще увеличи вашата харизма и привлекателност.

 

Финанси и работа на 14 октомври 2021, четвъртък

Луната днес насърчава амбициозни хора, които не стоят със скръстени ръце. Следването на три мъдри закона за просперитет ще ви помогне да станете по-богати . Астролозите съветват да не надценявате вашите качества и възможности. Днес Луната ще ви даде много късмет.

 

14 октомври 2021 е много благоприятен ден за представители на професии като мениджър продажби, касиер, маркетинг специалист. Това е денят, в който можете да проявите смело творчество в работата си. Днес нищо не е невъзможно. Всички ограничения са в главата ви, така че е време да се отървете от тях.

Настроение и здраве-14 октомври 2021

Настроение и здраве на 8-ми лунен ден

 

Луната ще изисква от нас спокойствие, практичност и рационалност в нашите действия и думи. Растящата луна ще засили интуицията ви, така че може да ви спаси от проблеми и да ви помогне да намерите правилното решение. Астролозите съветват да не съжалявате за нищо днес, да не мислите за миналото. Опитайте се да вървите само напред.

Днес можем да очакваме чудесни събития, които ще ни развеселят. Физическата активност е много важна. Упражнявайте се, ходете повече и следете диетата си.

 

На 14.10.2021 Луната ще направи нашето съзнание по-ясно. Много от нас ще могат да се отърват от  вредните емоции и чувства, страхове и негативизъм. Късметът е на наша страна, така че не се страхувайте от нови начала.

109

Вижте още:

Similar Posts