Астрология

Лунен хороскоп 10 октомври 2021: Съвети за здраве, късмет и любов на огледалната дата

лунен хороскоп 10 октомври 2021-огледална дата

На днешната огледална дата 10.10 бива да се притеснявате твърде много за проблемите си. Астролозите съветват всички днес да се отървем от негодуванието и да спрем да се ядосваме. Това определено няма да доведе до добро.

лунен хороскоп 10 октомври 2021-огледална дата-луна в стрелец

Лунен хороскоп 10 октомври 2021 – Луна в Стрелец

Фаза на луната

Нарастващата луна, преминавайки в съзвездието на Стрелец, се настройва да прави приятни неща и да се забавлява. Това е добра новина, тъй като неделя е почивен ден за повечето хора. 4 лунен ден изисква лекота от нас. Именно този подход ще помогне да бъдем по-ефективни при решаването на неотложните проблеми.

Магнитни бури на 10 октомври

Метеоролозите не прогнозират повишена слънчева активност, което означава, че този ден няма да донесе допълнителни трудности на никого.

Какво ще донесе късмет днес

Посещение на културни събития

Комуникация с близки

Физическа дейност

Покупки

лунен хороскоп 10 октомври 2021-огледална дата

Какво може да изплаши успеха на днешната огледална дата 10.10. 2021?

Необмислени приключения

Нежелание да се търсят компромиси

Домакински задължения според Лунния календар – 4-ти лунен ден

Луната постепенно набира сила. В тази връзка експертите съветват да се отдадете на домакинска работа. Стрелецът иска хората да обновят дома си, да направят ремонт, да пренаредят мебелите, да купят нещо ново. Това ще ви помогне да привлечете повече късмет в бъдеще и ще ви помогне да погледнете по-оптимистично на света сега. Днес е идеален ден за общо почистване, а също да опитате да довършите това, което не сте успели през седмицата.

 

Какво да облека тази неделя – 10.10. 2021?

лунен хороскоп 10 октомври 2021-огледална дата-оранжеви дрехи -късмет

Оранжевите и жълтите тоалети днес носят късмет

Ръчно изработените талисмани са добре дошли. Добро допълнение към тях са златните бижута, които носят енергията на елемента Огън. Днес хората ще се чувстват комфортно, носейки червени, оранжеви или жълти дрехи. Ако изберете неща, изработени от ефирни материи, тогава шансовете за творчески и любовен успех ще се увеличат.

лунен хороскоп 10 октомври 2021-огледална дата-талисман кехлибар

Кехлибар за късмет на огледалната дата 10.10

От камъните -талисмани най -добри ще бъдат турмалинът, кехлибарът и тигровото око. Първият ще осигури подкрепа при вземането на трудни решения. Амбърът няма да позволи на унинието и мързела да ви погълнат. Тигровото око ще изостри интуицията ви.

 

Финанси и работа на огледалната дата 10 октомври

Луната дава зелена светлина за решителни и смели действия. Можете да правите скъпи покупки, да инвестирате в бизнес и да научавате нови неща. Ако това е работен ден за вас, малко хитрост, съчетана с чар и проницателност, е перфектната рецепта за осъществяване на плановете ви.

Ако днес почивате, похарчете малко пари за себе си. Купете си дрехи или посетете интересно място. Астролозите посочват, че е полезно да се харчат пари за покупка и ремонт на автомобил. Можете също така да закупите самолетни, влакови, автобусни билети.

Лунно настроение и здраве на 10 октомври 2021, неделя

В периода на влиянието на Стрелец хората подсъзнателно искат да се измъкнат от всичко, което разваля настроението. И това е правилното решение, защото утре е понеделник. Трябва да си починете добре и да забравите за неприятностите. Много е важно да запазите вътрешно спокойствие. Любимите ви занимания и медитации за успокояване на нервите ви ще ви помогнат в това .

Що се отнася до физическата активност, ако желаете, можете да се занимавате с танци, спорт, да ходите повече. Можете да направите всичко, което изисква много усилия – основното е, да ви харесва.

лунен хороскоп 10 октомври 2021-огледална дата-любов

Любов и комуникации на 10 октомври –  4 лунен ден

Астролозите отбелязват, че на този ден всичко може да се реши с думи, а не с юмруци. Докато Луната расте в Стрелец, не бива да губите енергия за конфликти. Много по-продуктивно е да имате конструктивен диалог с всички: с клиенти, шефове и колеги, с близки, приятели и сродна душа.

Тази неделя астролозите съветват да отделите време за семейството, приятелите и любимия човек. Това ще ви зареди със сила и енергия. Ефектът ще се увеличи, ако всички успеят да излязат заедно и да си отпочинат на някое красиво място. Опитайте се да избегнете надвиснали конфликтни ситуации. Отрицателните емоции са безполезни.

Астролозите предлагат да използваме днес преди всичко логиката си, която ще ни помогне много в трудни ситуации. Само така решенията ще са правилни. Това е изключително важно по време на нарастваща Луна. На огледалната дата 10.10 много от нас ще могат да прозрат смисъла на собствения си живот.

172

Similar Posts