Лайфстайл Хороскоп

Лунен хороскоп за всички зодии от 18 до 24 март 2024

Лунен хороскоп за всички зодии от 18 до 24 март 2024

Цялата седмица 18-24 март 2024 ще премине под егидата на нарастващата Луна, обещаваща ни нови възможности, свежи запознанства и интригуващи събития. Въпреки това, както често се случва, всеки нов ден има свои собствени характеристики и настроения. Нека да видим какво ни готви лунният хороскоп ден по ден.

 

Лунен хороскоп за всички зодии от 18 до 24 март 2024

 

Понеделник, 18 март

Започваме седмицата с 9-ти лунен ден. Моментът не е подходящ за рисковани начинания. През този ден трябва да се съсредоточите върху рутинни въпроси и да сте дипломатични в общуването. Енергията на съзвездието Рак ще помогне за укрепване на отношенията с близките, така че този ден е чудесен за прекарване на време със семейството ви.

 

Вторник, 19 март

На този ден енергията се променя драстично. Това е чудесен момент да продължите важни неща и да започнете нови проекти. Ако сте обмисляли да смените работата си или да започнете нов творчески проект, тогава вторник е идеалното време да осъществите плановете си. Въпреки това трябва да се въздържате от пътуване през този ден.

Сряда, 20 март

Сряда обещава да бъде супермощен ден, зареден с положителната енергия на пролетното равноденствие. Това е идеалното време не само за активни действия, но и за правене на планове за бъдещето. Всички начинания в този ден обещават да бъдат успешни, включително и пътуванията. Въпреки това трябва да внимавате по време на финансови операции, за да избегнете неприятни изненади поради невнимание.

 

Четвъртък, 21 март

В четвъртък ще получите отговор на вашите действия или изречени думи. Плодовете на вашия труд ще бъдат кратко резюме на вашата личност. Добрите резултати означават, че сте на прав път, докато отрицателните резултати може да ви накарат да преосмислите стратегията си. Общуването през този ден ще бъде приятно и може дори да се помирите с важен за вас човек.

 

Петък, 22 март

Преходът на Луната от знака Лъв към Дева в този ден означава началото на потока на пасивна енергия. Това е време за саморефлексия, обмисляне на действията ви и вземане на решения. Опитайте се да избягвате сделки или планове, които изискват незабавни действия. Контролирайте емоциите си в общуването, за да не станете жертва на манипулации.

 

Събота, 23 март

Събота обещава да донесе интересни идеи, дори и да нямате време да ги реализирате. Енергията на този ден не е добра за работа в екип, но е чудесна за самостоятелни дейности като пазаруване. Насладете се на времето прекарано насаме със себе си.

 

Неделя, 24 март

Последният ден от седмицата и дори в навечерието на пълнолунието е подходящ за решителни стъпки и планиране. Това е добър момент за започване на дългосрочни проекти или ремонти. Пътуването също ще бъде успешно. Оставете настрана шумните купони и прекарайте време в уютна обстановка с любимите хора.

918

Вижте още:

Similar Posts