Астрология Любов и връзки

Лунен календар на любовта и връзките

Лунен календар на любовта и връзките

Всяка фаза на Луната влияе на човек по различен начин. Например, когато Луната намалява, силите се изчерпват, а нещата не вървят, по това време е добре да се отървете от нещо, което отдавна ви пречи, да завършите стари неща. На нарастващата Луна, напротив, всички нови начинания успяват добре.

Как Луната влияе на чувствата ни?

Тази планета покровителства сферата на несъзнаваното, нашите емоции, отговаря за дома, семейството, майчинския инстинкт, взаимоотношенията. Следователно ,любовните отношения пряко зависят от това. Влюбените вземат решения, изповядват чувствата си, сключват бракове до голяма степен под влиянието на Луната.

Например, по време на затъмнение или пълнолуние много двойки изпитват напрежение, възникват конфликти във взаимоотношенията и възникват въпроси без отговор. Ако използвате правилно лунния календар, като отчитате годността на определени периоди за различни цели, можете да хармонизирате отношенията и да стигнете до идеални такива.

Как да използваме лунните дни за късмет в любовта?

Запознанства по лунен календар

Първият ден от лунния цикъл – Новолуние, се характеризира с дисбаланс и често срив. Ясно е, че в такъв ден е по-добре да не се запознавате. Новолунието обаче е чудесно за мечти за бъдещи връзки, отдаване на желания, свързани с любовни преживявания. Има голям шанс всичко да се сбъдне.

Като цяло е добре първите 6 дни от цикъла да се посветят на планиране на бъдещето.

Благоприятни дни и фази на Луната

Фаза на Луната: Нарастваща Луна

6-ти лунен ден допринася за изостряне на интуицията, в този ден можете да разберете дали сте избрали „правилния“ човек и да преминете към по-активни действия. 10-ият ден е подходящ за срещи, а  11-ият  е за предприемане на решителни стъпки.

Фаза на луната: намаляваща Луна

Най-сериозните решения се вземат най-добре  на 17-ия лунен ден . 21-вият лунен ден ще ви донесе късмет в любовните отношения.

Неблагоприятни дни и фази на Луната

Фаза на Луната: Пълнолуние

15-ият лунен ден  е Пълнолуние. На Пълнолуние интензивността на страстите е твърде силна, дори и за най-простото „Здравей!“ хората често реагират неадекватно. Следователно няма причина да се запознаваме  на 15-ия лунен ден .

Лунен календар и признание за любов

Мислим си, че никога не е излишно да направим признание в любов. Но … Луната е готова да спори с нас. Има дни, в които дори най-добрите думи сякаш не достигат до ушите на другия човек или дори предизвикват пристъп на раздразнение. Както и има дни, когато тези думи имат специална, почти магическа сила.

Фаза на луната: нарастваща Луна

Кажете „Обичам те“  на 7-мия и 8-ия лунен ден . Това ще предизвика оживен отзвук в сърцето на любимия човек. Ако ви измъчва въпросът дали сте обичани, задайте го тези дни. Именно в тези лунни дни хората са готови да отворят чувствата си. Думите на любовта, изречени и чути през този период, задават тон на отношенията за дълго време.

Фаза на Луната: намаляваща Луна

Има няколко дни, в които думите укрепват любовните отношения. Казването на неща от рода на: „ние сме заедно“, „ние сме едно семейство“, „ти си всичко за мен“ и други нежни признания са добри на  17-ия или 20-ия лунен ден .

Обърнете внимание  на 16-ия лунен ден. В тези дни, колкото повече правите, толкова по-малък е резултатът. Всяка дума, действие или подарък ще предизвика пристъп на недоволство. Освен това, капризите могат да ви стъжнят живота: „Защо толкова малко?“, „Знаеш много добре, че не харесвам рози“, „Остави ме, зает/а съм“ и други подобни. Ако не искате да се натъкнете на стена от неразбиране, признавайки любовта си, не го правете на 16-ия лунен ден.

Сватба по лунния календар

Сватбата е важно събитие, което определя цялата бъдеща съдба на човек. И ако не вземете предвид енергията на лунните дни, наистина можете да развалите семейния си живот. Правилното използване на това знание ще помогне брачният съюз да бъде щастлив и хармоничен.

Благоприятни дни и фази на Луната за сключване на брак

Фаза на Луната: Нарастващата луна

6-ти лунен ден е подходящ не само за запознанства, но и за сватба – на този ден младоженците правят първата крачка към щастието. Седмият ден  по принцип е чудесен ден за укрепване на отношенията, но бракът обещава да стане хармоничен, ако булката и младоженецът имат много общи интереси и подобен мироглед. 11-ти и 12-ти ден са във всяко отношение благоприятни за сватбата. Основното нещо е да държите ревността си под контрол. За тези, които са се оженили  на 12-ия лунен ден , ревността може да бъде опустошителна.

Фаза на Луната: намаляваща Луна

17-ти и 21-ви лунни дни обещават любов и просперитет в семейството за много години напред. Добри дни за сватба.

Фаза на луната: нарастваща Луна

Най-нещастните лунни дни за сватба са 4-ти, 9-ти, 13-ти. В тези дни е най-добре да не предприемате никакви стъпки за развитие на отношения, особено да вдигате сватба. Активността на Луната е намалена, а опитите за разрешаване на семейни проблеми и създаване на семейство ще се превърнат в провал. Тези дни носят разрушаване на отношенията и надеждите, внасят дисхармония в съюзите.

Фаза на луната: намаляваща Луна

Има и много лоши дни за брак на намаляваща луна – 19, 20, 23 и 26 . Тези дни Луната не благоприятства създаването на нова клетка на обществото. Пренебрегващите този съвет ще се сблъскат с разочарование, кавги и раздори в новосъздаденото семейство.

Раздяла по лунния календар

Връзката е към своя край, виждате го, но не искате скандал с чупене на чинии и се надявате да се разделите мирно. Помислете за влиянието на лунния ден – и ще успеете.

Благоприятни дни и фази на Луната за раздяла

Фаза на Луната: Нарастващата луна

8-ми лунен ден е подходящ за мислене за събития от личния ви живот. Ще можете да анализирате всичко случило се и, ако е необходимо, да оставите миналото в миналото.

Фаза на Луната: намаляваща Луна

Ако връзката е остаряла и разбирате, че е време да си тръгнете, тогава най-успешното време за това е 19-ти и 26-ти лунен ден . В първия случай ще бъде лесно да се разделите веднъж завинаги, така че дори и най-малкият контакт да не остане, във втория ще бъде лесно да се разделите и да си останете приятели.

Фаза на Луната: Новолуние

В  1-вия ден от лунния цикъл всички усилия ще бъдат пропилени, а внимателно подготвената реч на тема „трябва да се разделим“ няма да бъде взета сериозно. Може би просто ще бъде игнорирана.

Фаза на Луната: Пълнолуние

15-ти лунен ден  е време на ескалация на конфликти и прекомерна емоционалност. В такова състояние е неразумно да се вземе решение за почивка. Има голям шанс да съжалявате по-късно.

Развод по лунния календар

Може да бъде трудно да вземете решение за развод, тъй като тази процедура почти винаги наранява преките участници. Понякога обаче разводът не може да бъде избегнат, освен това в определени случаи разводът е единственият правилен изход.

Това начинание ще бъде най-успешно в дните, в които има число 9 – 9, 19 и 29 лунен ден .

Фаза на Луната: Нарастващата луна

9-ти лунен ден е най-благоприятен за „разрязване на възли” и отрязване на всичко, което е надживяло времето си. Освен това се счита за „кармично“, тоест е напълно възможно, като се разведете в този ден, да премахнете от живота това, което достига до вас от далечното минало. Фаза на Луната: Намаляваща луна

19-ти лунен ден е изключително неблагоприятен за определяне на сватбен ден, но това е най-успешният ден, ако искате да се разведете. Точно тогава ще можете да сложите край на този брак и никога повече да не се обръщате назад.

29-ти лунен ден е времето за отказване от лошите навици, за освобождаване от ненужното, това, което пречи на напредъка ви. Добър ден за развод.

Както при раздялата, Пълнолунието и Новолунието са лоши дни за развод.

Фаза на Луната: Новолуние

В  първия лунен ден нещо определено ще се обърка – документите ще бъдат загубени, вашата решителност ще намалее драстично, няма да имате сили да обсъдите следващия важен въпрос. Освен това човекът, когото искате да изгоните от живота си, след развод на Новолуние, може да се върне при вас като бумеранг, което, разбира се, ще отрови много живота ви.

Фаза на Луната: Пълнолуние

15-ти лунен ден номер и двата съседни дни – 14 и 16, също не са подходящи за развод. Можете да направите такава бъркотия, че ще трябва да разчистите половината си живот. Въздържайте се от развод тези дни.

572

Similar Posts