Астрология Красота Стайлинг

Лунен календар за боядисване на коса през втората половина на ноември 2021

Лунен календар за боядисване на коса

Боядисването на косата през последния месец на есента ще ви помогне да поддържате добро настроение и да се настроите за успех. Препоръките на астролозите ще бъдат полезни за всички, които искат да изглеждат страхотно през новия зимен сезон.

Смяната на цвета на косата е отговорност, затова е препоръчително да се доверявате само на професионалисти. Правилно подбраните нюанси предпазят косата и ще запазят красотата й за дълго време.  

 

15, 16 ноември 2021

Луната в Овен не е най-доброто време за експерименти. За тези, които искат да придобият увереност, астролозите препоръчват боядисване в тъмни нюанси.

17, 18 и 19 ноември 2021

Луната преминава в знака на Телец. Това време е подходящо за боядисване, но в деня на Пълнолунието на 19 ноември боядисването на косата не е препоръчително. През останалото време няма забрани и ограничения.

20, 21 ноември 2021

Луната започва да намалява, преминавайки в знака на Близнаци. Енергията на тези дни е нестабилна и за да не разваляте настроението си, боядисването на косата трябва да бъде заменено от салонни процедури за подхранване и укрепване на косъма.

22, 23 и 24 ноември 2021

Намаляващата Луна преминава в съзвездието Рак. Този период също не е подходящ за смяна на имиджа. Влиянието на съзвездието предизвиква агресия, която е важно да се сдържа, за да не си създадете проблеми.

25, 26 ноември 2021

Луна в Лъв – време е да отидете при стилиста. Новият нюанс ще ви допада дълго време и не само ще се превърне в гаранция за добро настроение, но и ще повиши самочувствието ви като жена. Астролозите препоръчват да изберете цвета на косата си според вашия зодиакален знак, за да привлечете повече успех.

27, 28 ноември 2021

Луната продължава да намалява, преминавайки в знака на Дева. Боядисването е подходящо. Тези, които искат да променят имиджа си, трябва да изберат естествени светли нюанси, което ще провокира поддържането на правилната, оптимистична нагласа.

29, 30 ноември 2021

Намаляващата луна ще прекара последните дни на ноември във Везни. По това време не трябва да боядисвате косата си, но можете да оцветите растящите корени, за да поддържате прическата.

Косата има огромна сила, която може да ви предпази от проблеми и трудности, така че трябва да я наблюдавате и да се грижите за нея. Няколко чудесни рецепти за красота, като тази как да изсветлите косата с кефир, ще ви помогнат много в това отношение.

631

Similar Posts