Любов и връзки

20 фрази за прелъстяване на мъже, подходящи за всяка ситуация

20-фрази-за-прелъстяване-на-мъже

Ако искате да направите общуването със силния пол още по-вълнуващо, психолозите са избрали за вас 20 чудесни фрази за прелъстяване, работещи безотказно.

Оставете стереотипите в миналото, мъжете отдавна са се научили да възприемат всички тънкости на женския флирт. Съблазняването с думи е много ефективна техника.

Да, речта на жените има власт над мъжа и затова просто трябва да се научите как да я притежавате. Съветваме ви да започнете с използването на тези фрази, защото те са вълшебен инструмент за съблазняване.

Практикувайте, използвайте различни интонации, повишавайте или понижавайте тона. Не забравяйте, че гласът на жената може да очарова за дълго време.

Какво наистина искат да чуят мъжете и на какви думи никога няма да се противопоставят?

Запомнете най-добрите фрази за прелъстяване на мъже и започнете да ги прилагате още днес.

Толкова е хубаво да си до мен

Тази фраза звучи перфектно след интимност или преди лягане, но нищо не ви пречи да я използвате и просто така, във всяка подходяща ситуация от ежедневието.

Знаеш как да ме възбудиш

Такива думи ще повишат увереността на мъжа в действията му, той ще се чувства смел и желан. В резултат на това започва още по-силно да ви желае.

Ти си най-добрият

Няма мъж на планетата, който да не иска да чуе подобни думи от жена. И няма значение коя е тя – съпруга, майка, сестра, дъщеря или обикновена позната – във всеки случай тази фраза влиза в десетката.

Само ти можеш да ме разсмееш така

Внимавайте с тази фраза. Казвайки го в неподходящ момент, можете да нараните гордостта на мъжа и да породите негодувание. Но след шега или остроумна забележка тези думи са полезни повече от всякога.

Само ти ме разбираш

Добър намек, че сте две половинки в този жесток свят и по-добре да се придържате заедно.

Възхищавам ти се

Добрите дела на хората често се приемат за даденост или изобщо се игнорират и обезценяват. Време е да поправим това.

С теб се чувствам толкова сигурна

Класика, на която никой не може да устои.

Припомняйте това често, произнасяйте вдъхновяващите думи поне веднъж седмично и той ще продължава да бъде вашият ангел-пазител дълго време напред.

 

Как съм живяла без теб преди?

Как наистина? След няколко такива фрази самият мъж ще забрави за миналото и ще мисли само за бъдещето ви заедно.

Подлудяваш ме

Всеки мъж иска да се чувства като любовник-герой. Ето една фраза, която е чудесен начин да съблазниш любимия с думи.

Толкова съм щастлива с теб

Винаги е приятно да си източник на нечие щастие, особено щастието на любимата жена!

Искам да се разтопя в прегръдките ти

Това е, от което се нуждаете, когато между вас има голямо разстояние и искате да го съкратите възможно най-скоро. Флиртуваща фраза, която работи на 100%.

Прости ми

Няма нужда да омаловажавате или да се оправдавате. Уведомете мъжа, че сте наясно с вината – останалото той ще реши сам.

Колко си ненаситен

Дори да казвате това не в спалнята, а просто на кухненската маса, здравословният апетит винаги е бил признак на силния мъж. Ще му хареса.

Липсваш ми безумно

Тази фраза изглежда особено сладка в SMS съобщение. Не забравяйте да я използвате в кореспонденция с мъжа на мечтите ви.

Настръхвам, когато ме докоснеш

Съблазнителни думи, които ще го вдъхновят да ви докосва по-често!

Само на теб мога да се доверя напълно

Доверието е много ценено за мъжете, но тези думи трябва да бъдат казани само няколко седмици след срещата им.

Разтапяш ме

Съветваме ви да използвате специалния си поглед, докато произнасяте тази фраза. Тогава не само вие ще се стопите. Жените, които знаят как да правят комплименти на мъжа, биват многократно възнаградени.

Никога не съм сънувала мъж като теб

Е, спор няма – това е една много мощна фраза за мъжкото самочувствие. Основното нещо е да не прекалявате, ползвайте я не повече от веднъж месечно.

Колко чувствен и нежен можеш да бъдеш

Съсредоточете се върху качествата, които са важни за вас. Не само със сила и бруталност мъжете печелят симпатии на жените. Има и други важни неща.

Нямам търпение да дойдеш

Ето такива фрази са в състояние да накарат мъжа да свърши възможно най-бързо всичките си задачи и да се втурне към любимото си момиче.

След като вече знаете как да използвате думите, за да направите връзката си по-щастлива, остана само да ви предупредим в едно – никога не изговаряйте горните фрази, ако наистина не ги мислите! Иначе може да получите точно обратния ефект. Никой не обича неискреността и меркантилността.

Затова, ако ще ползвате любовните послания, то нека думите излизат директно от сърцето ви.

44430

Similar Posts