Хороскоп

Любовен хороскоп ЛЪВ февруари 2023

Любовен хороскоп ЛЪВ февруари 2023

Любовен хороскоп ОВЕН февруари 2023

Любовен хороскоп ТЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп БЛИЗНАЦИ февруари 2023

Любовен хороскоп РАК февруари 2023

Любовен хороскоп ДЕВА февруари 2023

Любовен хороскоп ВЕЗНИ февруари 2023

Любовен хороскоп СКОРПИОН февруари 2023

Любовен хороскоп СТРЕЛЕЦ февруари 2023

Любовен хороскоп КОЗИРОГ февруари 2023

Любовен хороскоп ВОДОЛЕЙ февруари 2023

Любовен хороскоп РИБИ февруари 2023

Въпреки трудностите в любовните отношения от първите дни на февруари, Лъвовете все пак ще усетят емоционален подем. Всички неприятности на романтична основа само ще разнообразят връзката и определено няма да ви позволят да скучаете. Основното нещо е да приемате всичко спокойно, а не присърце.

 

Още от първите дни на месеца Лъвовете ще усетят прилив на любов към своя партньор. Противоположният пол също ще насочи всичките си сили, за да привлече вниманието на Лъвовете.

 

И тук могат да се появят първите неприятности. Поддавайки се на изкушението, някои Лъвове, чието сърце вече е заето, могат да загубят абсолютно всичко. Затова звездите се съветват да се опитате да избегнете тези провокативни ситуации, които ще повлияят неблагоприятно на репутацията ви.

Женените Лъвове ще трябва да изграждат здрави мостове между себе си и близките си.

Жена Лъв ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

В първите дни на февруари жената Лъв ще започне да търси начини да подобри личния си живот. И ако съвсем доскоро тя не е искала да промени нищо, през този период т ще почувства голямо желание да направи нещо с връзката си. Но звездите силно препоръчват внимателно да се анализира необходимостта от такива промени.

 

Опитвайки се да направите някакви корекции, можете да се нараните. Единствено ако жената Лъв усеща празнота и отчуждение към любимия мъж, тогава може да вземе кардинално решение и да продължи напред.

 

Средата на февруари ще даде емоционален подем на онези жени, които планират да се омъжат. Те ще станат още по-уверени и по-нежни към своя избраник.

 

Семейните жени Лъв ще получат своето късче щастие през февруари. И за това не е нужно да полагате специални усилия. Самият партньор ще изрази желание да ви поглези.

Мъж Лъв ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП февруари 2023

През февруари 2023 звездите ще съдействат по всякакъв начин за мъжа Лъв. Той ще бъде заобиколен от женско внимание и ще започне да използва такъв интерес към своята личност за свои цели. Благодарение на това доверието в мъжкия му чар ще се увеличи и ще стане по-силно.

 

А онези Лъвове, чието сърце е свободно, ще могат да възприемат статута си на ерген по нов начин, намирайки много предимства в него. Те ще започнат да се наслаждават на живота си с пълна сила, като сменят жените като носни кърпички. Разбира се, нищо трайно няма да излезе от това. Но мъжете Лъв няма да се разстроят от това и те ще си прекарат страхотно, наслаждавайки се на ежедневни срещи и безкраен флирт.

 

За женените мъже Лъв настъпва период, от който те ще се възползват максимално. Доверието в съпругата ще се върне отново и благодарение на това ще бъде възможно да се укрепи бракът им.

Някои препятствия обаче могат да разрушат хармонията, ето защо през този месец трябва да сте много търпеливи. Добрата новина е, че всичко ще се подреди в края на месеца.

5095

Вижте още:

Similar Posts