Хороскоп

Любовен хороскоп за 23 септември 2021

любовен хороскоп за 23 септември 2021

Любовният хороскоп предупреждава: Днес е много трудно да се постигне взаимно разбирателство, тъй като никой от партньорите не е готов на отстъпки и счита мнението му за единствено и правилно. При двойките няма да има желание да действате заедно – решенията ще се вземат самостоятелно, което може да доведе до конфликти. Това обаче далеч не е най-добрият ден за подреждане на нещата, ако има недоразумение, отложете разговора от сърце (и още повече „разпита“) за друг ден.

 

ОВЕН

Много е вероятно днес някой да иска да си забие дългия си нос в личните ви любовни отношения. Не е необходимо! На този ден нямате намерение да търпите подобна наглост, поради което, всъщност можете да започнете конфликт – например с близък приятел или роднина. Хороскопът предупреждава за опасността да не обидите любимия човек. Гордостта на Овена може да бъде наранена от неуспешна шега или двусмислен акт. В комбинация с решителното отношение, това може да доведе до скандал и неприятности. Влюбеният Овен вижда истинска богиня в лицето на любимата си. Пред останалия свят той пак ще бъде гордият завоевател. У дома се превръща в меко кълбо, изтъкано от нежност.

❤Още хороскопи за 23 септември 2021:  финансовдневен ❤

ТЕЛЕЦ

Днес Телецът е готов за открит диалог с любимия човек, така че, ако важен разговор е отлаган от дълго време, сега е моментът да седнете и да поговорите за неотложни проблеми. Единствената опасност е, че Телецът може да бъде донякъде категоричен в преценките, така че хороскопът предполага ограничаване на вашата прямота. Между другото, този ден е чудесен за обяснения в любов – не ги отлагайте повече, отворете сърцето си за избраника си! Вие сте създадени за любов, тъй като сте под влиянието на Венера, вие имате естествена склонност да създавате, особено днес, близки отношения и интимна привързаност.

 

БЛИЗНАЦИ

Любовта не може да се обясни с думи. Това е нелогично и ви кара да правите глупости. С всичко това Близнаците днес ама изобщо не са съгласни. Те искат да обяснят чувствата и емоциите и за това безкрайно задават въпроси за връзката – към себе си и към любимия човек. Прогнозата на хороскопа е: Близнаците все още няма да успеят да постигнат кристална яснота днес, но ще бъде напълно възможно да се стигне до недоразумение. Преди да предявите претенции към своята сродна душа, помислете дали трябва и си заслужава да развалите настроението си, а също така и нейното.

Любовен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

Любовен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

РАК

Днес има вероятност любимия човек да прикове Рака към стената! О, да, няма да избягате от директен разговор за любовта и всички неприятности, свързани с нея. Не очаквайте половинката ви да се задоволи с описването на чувствата ви – тя ще иска подробности! Зарежи ги ти комплиментите – кажи ми кога е сватбата? Не ми говори за звездите – нека поговорим за бюджета! Хороскопът съветва Рака: не се опитвайте да избягате, а смело се явете и вземете предстоящия изпит с чест и достойнство! Дошло е време за равноправен диалог.

 

ЛЪВ

Лъвът днес може да бъде силно увлечен от вътрешни преживявания и да измисли нещо твърде много за себе си. Той може да се съмнява в себе си и любимата си, да открие сто недостатъка в една връзка, да бъде обиден от фиктивно престъпление. Утре е трудно за Лъв в постоянен съюз, но още по -трудно за Лъв, който отива на първа среща. Хороскопът не е съвсем оптимистичен: повишеното самочувствие, съчетано с подозрителност, най-вероятно ще ви накара да избягате от мястото на романтична тет-а-тет.

Любовен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртъкЛюбовен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

ДЕВА

Днес денят е подходящ да проявите любопитство към половинката, но не го показвайте явно. Възможно е да научите много интересни неща за себе си, за това кой проявява голям интерес към личността ви. Дайте свобода на емоциите и не се стеснявайте да осъществите ново познанство или среща, това ще зарадва сърцето ви. Ще оставите приятни впечатления в ответната страна, но не бъдете с предварителни очаквания. Позволете си да пофлиртувате. Отпуснете се, късметът е на ваша страна.

 

ВЕЗНИ

Конфликтите и споровете с любимия човек за Везните са почти неизбежни днес … Те сякаш сами си търсят причината. Везните сега са в бойно настроение и подсъзнателно са склонни към конфронтация, като дори не искат и да си помислят за компромиси. Хороскопът ви уверява: всичко е свързано с трупаните от дълго време проблеми. Умората и състоянието на морална безизходица, което е свързано с външни фактори – работа, отношения с роднини – карат Везните да се стоварят върху невинната им сродна душа. Дръжте се на ниво и не търсете изкупителна жертва!

Любовен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртъкЛюбовен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

СКОРПИОН

Днес е вашият ден за релаксация, размисъл и вземане на решения. Звездите ви обещават много приятни изживявания, само трябва да овладявате горещия си нрав, особено в началото на срещата. Благоприятен ден, както за нови запознанства, така и за подобряване на отношенията с партньора. Ще бъдете в настроение за романтика, особено следобед. Не се затваряйте в себе си, а потърсете изход от конфликтна ситуация. Звездите ви съветват да не стоите далеч от другите, а да се доверите на чувствата си.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелецът трябва да се владее и да се откаже от пресилените прояви на чувства, както положителни, така и отрицателни. Няма значение, дали имате желание да се хвърлите на врата на любимия или да се нахвърлите върху него с тиган – и двете крайности са опасни. Хороскопът на любовта показва необходимостта да се отдалечите малко от вашата половинка и да погледнете ситуацията във връзката малко от страни. Трябва да останете сами, да обърнете внимание на себе си, на любимата си душа.

Любовен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртъкЛюбовен хороскоп за 23 септември 2021, четвъртък

КОЗИРОГ

Да застанете на пътя на силните чувства на Козирога днес е по-скъпо от вас самите. Любовният хороскоп обещава: ако искате да постигнете нечие местоположение, то определено ще получите това, което искате! На този ден Козирогът е изключително решителен: време е да поканите на среща. Утрешното самочувствие, съчетано с решителност, ще помогне да спечелите сърцето на избрания. Днес може да си позволите да вземете решение за рискови действия в една връзка – например, да направите опит да отблъснете любовника на някой друг. Неетично? В любовта няма правила!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят е истински кремък. В него има вътрешна упоритост, която може да му дойде като плюс или минус. Ако трябва да защити правото си на лично щастие, утрешното отношение ще помогне да се откъсне голямо парче от него. Но ако във връзката с любимия човек сега всичко е гладко и чисто, хороскопът показва висок риск от конфликт с вашата половинка – енергията на съпротивата се трансформира във вас в банален инат.

 

РИБИ

В отношенията с любимия човек Рибите днес може да имат двойствена ситуация. Много е вероятно да искате да получите точен отговор на всеки въпрос, докато другата ви половина няма да е готова за това. Яснотата е добра, но хороскопът не препоръчва прекалено силно натискане: не е нужно да играете на Гестапо, ако вашият избраник не поддържа това начинание. Съществува обаче опасност, че при контраатака те ще се опитат утре да доведат самите Риби до чиста вода – ако имат какво да крият.

235

Вижте още:

Similar Posts