Хороскоп

Любовен хороскоп за 7 септември 2021

любовен хороскоп за 7 септември 2021

Връзката с любимия човек, хармонията в семейството е най-важната житейска ценност за много хора. Именно в тази област, най-крехката от всички, обикновено всички изпитваме най-големи трудности. Затова е най-добре да предвидите евентуалните проблеми предварително.

Любовният хороскоп ще ви даде обща информация за вас и вашия настоящ или бъдещ партньор в живота, както и ще ви предупреди за възможни проблеми в романтична връзка или, обратно, ще помогне да не пропуснете своя шанс. Правилното разбиране на предоставената обща прогноза ще ви позволи да я интерпретирате конкретно за вашата житейска ситуация, да идентифицирате причините за възможни проблеми, да насочите необходимите усилия в правилната посока и да не губите време и енергия за нещо, което няма да даде желания резултат.

Дали денят ще донесе съдбоносна среща, интересни и обещаващи запознанства с противоположния пол, романтични срещи, хармония и разбирателство във връзката, успех в търсенето и откриването на сродната душа? Нека да видим.

❤Още хороскопи за ДНЕС:  финансовдневен ❤

ОВЕН

Овни, ако чувствате, че любовният ви живот се е превърнал в сиво ежедневие, време е да добавите ярки окраски към него. Оставете скуката някъде далеч и дайте живот на връзката ви. Ако сте необвързани, излезте и се огледайте за цялата красота около вас. Дори и да имате много работа, отделете малко време от натоварения си график, за да изпиете чаша кафе със сладка колежка или да купите любимата торта на любовта на сърцето ви. Настройте се на романтична вълна.

 

ТЕЛЕЦ

Телци, днес настроенията ви ще се менят като мартенско време. В любовта сте, като в треска, после в настинка и това състояние е по-скоро като треска, отколкото пристъп на страст. Звездите не ви съветват да предприемате решителни действия в любовен аспект, защото много скоро всичко може да се промени. Не давайте обещания, не правете категорични изявления, не говорете силни думи. Каквото и да се случи в личния ви живот, днес е по-добре да бъдете в режим на изчакване.

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, днес ще бъдете изпълнени с първична сексуална енергия, чрез която ще можете да съблазните всеки и всичко! Любовният хороскоп ви уверява, че днес сте толкова горещи, че направо можете да изгорите някого, така че не трябва да подхождате несериозно и да използвате силата на чара си към случайно срещнати хора. Съсредоточете се и се замислете от кого наистина се интересувате и го вижте във фантазиите си.

 

РАК

В любовната ви връзка, днес можете да си позволите повече от обикновеното. На този ден е почти невъзможно да откажете на любимия човек, каквото и да било! Звездите ви обещават, че мечтите могат да ви се сбъднат, просто трябва да намекнете за тях на своята сродна душа. Чудесно е, че днес ще можете да отделите време за любовта и най-интимните ви моменти. Е, ако нещо пречи да бъдете близо до любимия си – не забравяйте, че има и други дни, подгответе почвата за следващата среща с помощта на гореща кореспонденция.

 

ЛЪВ

Лъвове, днес е ден да уреждате отношенията си в любовната ви връзка, затова трябва да сдържате импулсите си, да говори сериозно, директно, а не иронично или завоалирано. По-добре изразходвайте натрупаната излишна енергия в обятията на любимия човек. Звездите ви съветват, ако все-още търсите вашата сродна душа, да побързате с развитието на този въпрос, при тези от вас с наскоро установено запознанство. Но най-напред се уверете, че кандидатът заслужава вашето внимание и обич.

 

ДЕВА

Деви, малко нетипично за вас, но днес сте склонни към лекомислие и спонтанни действия. За свободните представители на тази зодия, това може да се превърне в стимул за случайно запознанство, може би не най-сериозното, но със сигурност приятно. Но за Девата, в една връзка такива настроения са вредни, рискувате де се пуснете по пързалката на ревността към любимия човек. Направете всичко по силите си и повярвайте на сродната си душа, че игривите искри в очите блестят само за вас!

 

ВЕЗНИ

Везни, днес сте склонни към силна емоционалност и затова има вероятност да отправите остра критика към любимия човек. Самата липса на комплимент или небрежна целувка, без колебание, може да се превърне в причина за недоразумение. Но знайте, че това е само настроение за деня, а не да разваляте настроението за себе си и за своята сродна душа. Самотните Везни днес може да почувстват безнадеждност – ще им се струва, че личното им щастие е невъзможно. Същият съвет – не обръщайте внимание на тези емоции, скоро ще дойде нов ден, в който ви очакват нови срещи и любови.

 

СКОРПИОН

Скорпиони, въздържайте се от излишни сблъсъци с другата си половина, дори и да има причина за това. Най-вероятно причината за конфликта ще бъде непоисканото мнението от любимия човек. Някои от вас ще погледнат на връзката с други очи и ще видите ситуацията от различен ъгъл. Звездите ви съветват, да не слушате мнението на съветници и „доброжелатели“, а да се доверявате само на сърцето си. А съветите на близки и приятели днес е по-добре да ги пренебрегнете.

 

СТРЕЛЕЦ

Краят на днешния ден обещава да бъде много страстен и чувствен, ако се постараете и успеете да създаде подходящите условия за едно към едно с любимия човек. Отложете срещите с приятели, изхвърлете учебниците и докладите, отделете време един на друг. Звездите ви нашепват, че ви очакват незабравими емоции. Днес ще имате възможност да бъдете близо не само до телата си, но и до душата си. Позволете си искрено да поговорите за всичко, да споделите най-съкровените си мисли и съкровени мечти.

 

КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи, защото има вероятност да усетите горчивия вкус на разочарованието по устните ви. Може да ви се стори, че връзката с любимия човек е загубила цветните си окраски и не е, както преди. Недоволството от личния живот ще се отрази на настроението ви, въпреки че, ако го погледнете по-отблизо, нещата не са толкова мрачни и сиви. За това, вземете ситуацията в свои ръце и организирайте мини почивка за двама. Романтична вечеря или просто разходка в парка ще ви помогне да върнете хармонията, която временно ви е напуснала.

 

ВОДОЛЕЙ

Основният съвет към вас за днес е да бъдете честни. На този ден това ще ви бъде много трудно. Външни обстоятелства или вътрешни блокировки ще попречат да разкриете чувствата и мислите си пред любимия човек, което може да доведе до раздор или мълчаливо недоразумение. Ако видите, че ситуацията излиза извън контрол, ако ви задават директни въпроси, на които не можете да дадете отговори, не се опитвайте да избягвате, не обиждайте сродната си душа. По-добре да си признаете, че все-още не сте готови да обсъдите повдигнатата тема.

 

РИБИ

Риби днес сте на вълна да очаровате и завладявате сърца! Изпитвате необходимост от вниманието на хората от противоположния пол, повече от всякога и затова просто трябва да зарадвате колеги, съседи или странични наблюдатели. Небесните тела ви съветват да обърнете специално внимание на собствения си външен вид още от сутринта. Облечете стилно и привлекателно, излезте на лов за сърца.

522

Вижте още:

Similar Posts