Хороскоп

Любовен хороскоп за периода 9-15 август 2021

любовен хороскоп за периода 9-15 август 2021

Овен

Първото нещо, на което Овните трябва да обърнат внимание, е изключително високата опасност от бездействие. Мързелът им и апатията могат да ги лишат от пари и любов. В любовната сфера е важно да действате, а не да чакате Вселената и звездите да направят всичко сами. Идва момент, когато любовният късмет и бъдещето в тази област са само във ваши ръце.

Телец

Телецът може да срещне безскрупулни и дори зли хора по пътя си. Затова трябва да бъде особено внимателен в любовта. Най -добрите дни за среща са 11 и 12 август. В петък, 13 -ти, звездите не препоръчват флирт и запознанства.

Близнаци

Близнаците в края на тази седмица ще се нуждаят от мощна защита от проблеми и неприятности, включително в любовната сфера. Червена нишка на китката ще им помогне да ги преодолеят по-леко.   Трябва да бъдете особено внимателни с тези, които са подли и завистливи.

Рак

Раците ще могат смело да си поставят нови любовни цели. Дори предишният опит в отношенията да не е бил най-приятният, важно е да запомните, че този път ще е различно. Звездите са на ваша страна тази седмица.

Лъв

Лъвовете ги чакат доста проблеми за разрешаване по отношение на любовните взаимоотношения тази седмица. А всички лъвове, които все още са самотни, трябва да прекъснат срещите и да се съсредоточат върху бизнеса и здравето си. Седмицата не е много удачна за флиртове.

Дева

Девите трябва да са сами тази седмица. Не бива дори да налагате волята си на любимия човек. Самотата ще окаже благоприятен ефект върху енергията ви. Трябва да останете в спокойна атмосфера през тези седем дни. Това ще ви помогне да изчистите съзнанието си и да намерите хармония.

Везни

Любовта е преди всичко доверие. Трябва да се научите да се доверявате на любимия човек, независимо от всичко. От 12-ти август насетне Меркурий ще помогне на Везните да преодолеят ревността си. Дотогава е по-добре да не демонстрират изблиците си пред партньора.

Скорпион

Скорпионите трябва да засилят вниманието си в сферата на любовта през тази седмица. Можете да станете по-привлекателни външно, като заложите на повече бяло в тоалетите. Също така, капка самочувствие и оптимизъм няма да ви навредят. Любовта ще дойде при вас, но трябва да сте положително настроени.

Стрелец

Всеки от нас има свои пороци и слабости. От петък пороците на Стрелец ще се влошат. През последните три дни от седмицата те ще трябва да се сдържат да не правят и казват нищо излишно. В останалите дни Стрелецът, както винаги, ще бъде отгоре и в центъра на вниманието на противоположния пол.

Козирог

Струва си да започнете седмицата с почистване на къщата и душата. Звездите и планетите благоприятстват промяната, така че можете да очаквате приятни изненади в любовта. Някои от промените може да не изглеждат добре, но в дългосрочен план Козирозите ще открият, че е точно обратното.

Водолей

Водолеите, заедно с любимия човек, трябва да са по -близо до  източниците на сила. Силата на любовта ще се увеличи, ако Водолеите излязат сред природата, сменяйки малко обстановката. Самотните представители на знака ще могат да намерят любов, да изградят хармонични отношения. Основното сега е да имате добри помисли.

Риби

За Рибите тази седмица е важно да запомнят да уважават дори хората, които не харесват. Ако не направите това, лесно можете да се сдобиете нови врагове и недоброжелатели, както и да загубите уважението на другите. Любовният късмет също ще напусне тези Риби. Не е нужно да обичате всички – трябва да се отървете само от гнева в сърцето си.

239

Вижте още:

Similar Posts