Хороскоп

Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

За много от нас любовта е най -важната област в живота. Без присъствието на близък и любим човек наблизо, е по-трудно да се настроите на положителна вълна. Астролозите дават полезни любовни съвети на всички Знаци за новата седмица.

В понеделник две планети наведнъж в понеделник ще престанат да бъдат ретроградни. Едната е Меркурий, която ще ни направи по-отворени, а втората – Юпитер, който ще помогне за укрепване на съществуващите връзки. Много е важно да направите почистване у дома в началото на такъв благоприятен период, за да увеличите енергията на къщата, а оттам и вашата собствена. Това ще се отрази благоприятно на успеха ви в любовта.

 

Овен

Тази седмица отношенията ще бъдат чудесни не само с половинката, но и с приятелите ви. На Овните няма да им липсва комуникация, така че те ще си прекарат много приятно. Мнозина ще могат да намерят сродната си душа или да укрепят съществуващите отношения. Планетите активират силните качества на Овена, повишават енергията им и им помагат да преодолеят  пороците и слабостите си .

Вижте също:

🍀🍀🍀 Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 🍀🍀🍀

💲💲💲 Финансов седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021💲💲💲

Телец

Звездите и планетите ще помогнат на Телеца да привлече късмет в любовните отношения. Успехът с противоположния пол до голяма степен ще зависи от желанието и настроението на хората от тази зодия. Ако искат, те лесно могат да засилят съществуващите вече отношения или да започнат нови такива. Тази седмица хората около вас може да не са напълно честни и открити, така че, скъпи Телци, имайте си едно на ум.

Близнаци

Като цяло седмицата е изключително положителна за любовните ви отношения. Единственият опасен ден е Пълнолунието на 20 –ти октомври . В сряда астролозите ви съветват да внимавате повече от всякога. Също така, необвързаните Близнаци, ги очаква щастлив шанс да намерят своята сродна душа.

Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Рак

Всеки любовен роман, започнал между 18 -и и 24 -и, може да се окаже щастлив. Основното е да запомните как хората от различни знаци изразяват чувствата си, за да не сбъркате по невнимание любовта с нещо друго. За влюбения Рак звездите обещават мир и спокойствие в отношенията. Не трябва да давате на партньора си поводи за ревност в такова положително и светло време, в противен случай хармонията ще бъде заменена от разпри.

 

Лъв

Жените от този знак ще се нуждаят повече от всякога от романтика и ухажване. Мъжете ще се стремят към бързото развитие на събитията. Юпитер е категоричен, че Лъвът трябва да уважава през тази седмица дори и тези хора, които не го харесват. Това ще помогне на другите да видят нещо добро във вас и ще се отрази добре на имиджа ви. Дори половинката ще започне да ви уважава още повече заради това.

Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Дева

Тази седмица ще е изпълнена с любовни преживявания за Девите. Но те трябва да започнат да се съобразяват с чувствата и желанията и на другите хора. Възможно е тази седмица да срещнат любовта на живота си. За да увеличите привлекателността си, скъпи Деви, обличайте се в ярки цветове.

 

Везни

Самотните Везни ще могат да намерят любов, да се запознаят приятен човек, който да сподели техните хобита и страсти. Астролозите ви съветват да не бързате с сближаването: първо нека се установят приятелски отношения, а чак после те да се развият в любов. За да избегнете евентуални проблеми в новата си връзка, трябва да се научите да се доверявате повече на любимия човек .

Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Скорпион

Скорпионите започват време, в което си струва да бъдете максимално активни в любовната сфера. Чувството за хумор, ярък външен вид, както и използването на магически камъни ще ви помогнат да станете по-привлекателни за противоположния пол. Най -важното сега е да не пострадате от любовна зависимост, защото това е опасно.

 

Стрелец

Астролозите съветват Стрелеца да контролира себе си и чувствата си, като не си позволява да излиза извън границите на разрешеното. Сега е важно да не робувате само на вашите желания, а да покажете съпричастност и към желанията на вашата сродна душа. За това ще са ви необходими много сила и търпение. Но звездите са категорични, че ще успеете да намерите необходимата енергия, ще проявите любовта си и ще получите такава в замяна.

Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021Любовен седмичен хороскоп 18 – 24 октомври 2021

Козирог

 

Тази седмица е идеална за намиране на сродна душа. Всеки, който има връзка, може да се опита да я изведе на следващото ниво. Тази седмица е благоприятна за планиране на сватба, среща с родителите на любимия човек, любовни признания.

 

Водолей

Самотните Водолеи тази седмица могат да променят вкусовете си и да бъдат увлечени от онези, които преди това не са долюбвали. Възможна е рязка промяна на възгледите, която ще им отвори нови възможности. Струва си да бъдете малко внимателни, когато анализирате характера на новите хора в живота си. Това ще ви помогне да избегнете разочарованието. Астролозите съветват представителите на тази зодия да правят повече компромиси.

 

Риби

За да запазят и увеличат енергията си, Рибите трябва да са по-близо до  източниците на енергия. Седмицата от 18 до 24 е подходяща за радикални промени, така че можете да започнете да живеете с любимия човек под един покрив, да задълбочите отношенията си. Възможно е в близко бъдеще да няма друг шанс. Активните планети ще ви покажат всички недостатъци и проблеми във взаимоотношенията.

144

Вижте още:

Similar Posts