Езотерика Любов и връзки

Любовна кармична връзка: Ако не отработите кармата, страданията ще са още по-големи

Любовна кармична връзка

Можем ли да се отървем от кармичната връзка? Как да сме сигурни, че това е научен кармичен урок и да не натоварваме излишно кармата си?

Според езотериците, съществува само един-единствен изход от любовните кармични взаимоотношения.

 

Как да се измъкнем от любовна кармична връзка?

Казват, че от кармичните взаимоотношения се излиза само по един-единствен начин. Можете да се справите с тях, като погледнете минали животи и ги пуснете.

Важно е да се открие миналия живот, в който е бил завързан този кармичен възел, да го осъзнаете и да го развържете.

Най-важното е да се осъзнае какъв е този урок. На какво ви учи. А също така е важно и да го приемете. Да благодарите на Вселената за него и цялото това преживяване.

И ето я и тайната:

Щом сте осъзнали урока, щом напълно сте си изяснили причината, която съживява този емоционален заряд и сценарий, тогава емоцията си отива.

И заедно с нея болката изчезва. Вече може да контролирате ситуацията.

А докато емоцията е налице, нямате избор. Принудени сте да останете близо до този човек. Каквото и да правите, не можете да се разделите. Кармичният възел се пази в енергията. Той е „закотвен“ във вашето подсъзнание на нивото на вашите вярвания и заключения, които сте направили в миналия си живот. Може би дори не само един, а повече.

 

Кармичната връзка има причина и следствие

Важно е да намерете съвместното си въплъщение в живота, където се е случила кармичната връзка с този човек. Вижте откъде е започнало всичко и в какво се превърнала тази връзка в последствие.

Нещо се е случило в минал живот и вие не сте успели да го приемете. Борили сте се с всички сили с него. А кармичните уроци ни се дават предимно за да ги приемем и да им благодарим.

Наблюдавайте вътрешните си реакции към този човек

Ако по някаква причина не искате или не можете да си спомните миналия си живот, изследвайте собствените си емоции. Обърнете внимание на мислите и вътрешното състояние, които този човек предизвиква у вас, когато общувате или мислите за него.

Започнете с подробен анализ на текущия проблем във връзката. Ако тази връзка е наистина съдбоносна, трябва да осъзнаете същността й. Дайте си време да извлечете полза, опит и мъдрост от нея. Тогава кармата ще бъде отработена.

Отработване на карма в отношенията между мъж и жена

Как да отработим кармата в отношенията си

Отработване на карма в отношенията между мъж и жена

Ако кармата на връзката е отработена неправилно, човек ще страда в душата си и ще изпитва негодувание или дори омраза към партньора си. Кармичната връзка се отработва само при липса на спорове, конфликти, злоупотреби, ревност, завист, отмъщение. Затова е много важно да не реагирате на никакви провокации на партньора, както и да не го държите при вас насила.

Отработването на каквато и да е карма във всяка връзка никога не изисква унижение на човешкото достойнство. Не забравяйте, че унижението настъпва точно в момента, когато любовта се превръща в разменна монета за нещо друго в тази връзка.

 

Как да сложим край на любовната кармична връзка?

Прекратяването на кармичната връзка винаги започва с приемане на ситуацията, в която се намирате. Анализирайте чувствата и действията си. Спомнете си какви грешки са направени и се опитайте да ги формулирате. Признайте, че само вие сте отговорни за живота си.

Не е нужно да прехвърляте отговорността върху партньора си и да го обвинявате за всички неприятности. Преди всичко си задайте въпроса: „Какво получих от тази връзка?“

 

Спрете да си затваряте очите за реалността и покажете смелост

За да определите правилно решението на кармичния проблем, трябва да определите неговата причина. Например, единият партньор има силна привързаност, докато другият не може да го напусне поради чувство за вина.

Причината се крие във факта, че в минал живот вторият е напуснал първия и след това през целия си живот се е чувствал виновен. В такава ситуация единственият изход е да прекратите връзката.

Първият партньор трябва да се научи да пуска хората, а вторият трябва да се освободи от желанието „да бъде добър“ и това на всички се харесва. Той трябва да се научи да казва „не“, въпреки, че е по-трудно, отколкото да кажеш „да“.

 

Помислете какво не приемате в партньора?

Какво бихте искали да преправите в него и за какво можете ли да му благодарите?

Спомняте ли си дали сте имали подобна връзка преди? Може би някой друг човек някога е предизвиквал подобни емоции у вас?

Върнете се в детството си

Случвало ли ви се е нещо подобно в миналото?  Може би това се дължи на някакво събитие. Помислете за това събитие.

Какво да направите, за да разбиете кармата

Как да разбием кармата

Какво да направите, за да разбиете кармата?

Справете се с обидите, които таите един към друг. Помислете за всички негативни ситуации и поемете споделена отговорност за случилото се. Не се обвинявайте един друг, а честно признайте, че всеки от вас е отговорен за всичко, което се е случило и се случва във вашата връзка. Спокойно обсъдете заедно какво ви е довело до тези или онези резултати.

„Разглобете“ всички вътрешни настройки, научете урока, койтови  се дава, за да израстете.

Основното е да поставите правилната „диагноза“, да разберете точно защо това се е случило и се случва. И когато разберете това, ще можете да вземете категорично решение какво да правите с връзката си по-нататък.

Ситуациите на всички хора са различни, кармичните уроци също са различни, така че всичко се решава индивидуално. Най-лесният начин да прекратите връзката, е просто да направите първата стъпка към промени в съществуващите отношения. Можете, разбира се, да седнете и да очаквате знак, че тази връзка ви носи полза.

Да изчакате, докато ситуацията се разреши от само себе си, по някакъв магически начин.

Но е много по-ефективно да направите съзнателен анализ на ситуацията и да разберете какви по-нататъшни действия ще ви подтикнат да станете по-добри не само за вас, но и за вашия партньор.

В идеалния случай трябва да говорите с любимия човек, за да решите как да излезете от кармична връзка. Понякога само един разговор е достатъчен за промяна в съзнанието и се превръща в повратна точка в отприщването на кармичния възел.

Например, негодуванието в крайна сметка трябва да научи човек да прощава, а гневът трябва да бъде толерантен. Ако сте потиснали чувствата си в рамките на общуването, трябва да можете да покажете искреност и честност пред себе си и обкръжението си. Трябва да се сбогувате не само с обстоятелствата и с партньора си, но и с мислите, чувствата, които са ви съпътствали през цялата връзка.

Любовна кармична привързаност

Само вие и единствено вие можете да си помогнете в любовната кармична връзка

Защо е важно да оставим зад гърба си негативната любовна кармична привързаност?

Трудно е да се прости, а понякога и невъзможно. Но е важно да да поемете контрол над емоциите си. Колкото по-силни са неосвободените негативни емоции, толкова по-вероятно е развитата кармична връзка да продължава да ви държи в плен на собствените си емоции.

И обратно – ако се освободите от отрицателните емоции, това ще доведе до факта, че по-нататъшните отношения с този човек няма да ви носят мъки. Единственият начин да оставите негативната карма след себе си е съзнателно да се държите различно.

 

Само вие можете да премахнете кармичната връзка с партньора си

Премахнете последствията от такава връзка  с помощта на вашата енергия или специални техники. Но по-често се случва причината изобщо да не е в енергията, а на по-високо ниво, в менталното ви тяло, в мислите. Ако случаят е такъв, тогава можете да го направите сами. И повярвайте ми, че ефектът ще бъде огромен.

 

Вашият кармичен партньор е кармичен лекар

Просто трябва винаги да помните, че няма нищо добро или лошо, всичко се случва по някаква причина, по някаква причина и за нещо. За нещо беше необходимо. Ако не го направите, ще сте принудени да преминавате през това преживяване отново и отново.

Осъзнайте, че вашият партньор е най-добрия лекар за този ваш „психичен абсцес“.

Вашият партньор има точно обратния емоционален „заряд“, който ви подхожда най-добре. Само че вие не разбирате това.  Разковничето е как да се научите да го приемате. И как да го пуснете и да му благодарите.  Това е цялата трудност.

 

Защо е важно да премахнете кармичната връзка?

Погледнете на отношенията си от другата страна. Мислете за тях като за ясен проблем, който трябва да разрешите и нищо повече. Вземете решение за себе си, а не за партньора си.

Трябва да премахнете емоционалната си връзка с него и повече да не се срещате. Или, най-накрая, да почувствате спокойна, радостна любов към този човек.

Както вече разбрахме, това се решава чрез работа върху себе си. Неща като мъка, претенции, оплаквания, недоволство – всичко това трябва да бъде премахнато.

В процеса ще осъзнаете на какво точно сте реагирали. Каква е вашата „болест“ този партньор е дошъл да ви помогне да се излекувате. В момента, в който осъзнаете това и му кажете „благодаря“, ще настъпи преосмисляне, нещо ще се промени в отношенията ви – ще го освободите в мир и всичко ще приключи.

 

Или ще се разделите, или ще станете още по-близки

След развързването на кармичния възел са възможни два изхода от ситуацията. Или се разделяте с партньора си, защото сте научили всички важни уроци и съдбата не ви „вижда“ заедно, или ще станете още по-близки.

Но кармата ви вече ще бъде напълно нулирана и връзката ще стигне до щастливо и свободно ниво.

Какво ще се случи, ако нарушите кармата

Бягството от проблема не решава нищо

Какво ще се случи, ако нарушите кармата?

Ако не отработите кармата, се сдобивате с кармичен дълг. Той може да се прехвърли в следващия ви живот или да засегне следващото поколение.

Завършвайки кармичните взаимоотношения, без да придобие необходимия опит и без духовно израстване, човек просто прави опит да избяга от неудобен за него проблем.

Но съдбата не одобрява подобни решения.

След известно време пак ще се окажете в подобна ситуация или дори в по-драматична. Възможно е партньорът от кармичната връзка, която сте решили да прекратите рано, постоянно да се пресича с вас отново и отново.

Вие ще продължите да бъдете енергийно свързани, вашите страдания няма да изчезнат никъде, просто само външният им вид ще изчезне.

 

Развържете кармичния възел и животът ви ще блесне в нови цветове

Когато прекратите кармична връзка по правилния начин, животът ви ще се промени напълно, към по-добро. Той ще  става все  по-лесен и приятен, ще  се появяват нови хора, които могат да станат ваши потенциални партньори за цял живот.

Ще се подобри и здравословното ви състояние, настроението и енергията ви като цяло. Напускането на грешния кармичен кръг ще ви позволи да осъзнаете собствената си значимост и стойност.

 

Какво да направите, за да не влезете отново в кармични отношения с други любовни партньори?

 

Когато става въпрос как да се отървете от кармичните взаимоотношения, е важно да разберете какво искате да постигнете в резултат.

Ако желанието да прекъснете всички контакти с човек е много голямо, можете да го направите, но нищо няма да се промени в енергийния план. Можете дори да опитате да започнете да изграждате връзка с друг партньор, но има голяма вероятност там да възникне подобен проблем, който да изисква решителни действия от вас.

 

Ако се притеснявате как да прекратите кармична връзка, това означава, че все още не сте осъзнали напълно каква е вашата мисия в този съюз и защо ви е даден този партньор.

Винаги има възможност просто да помислите кой начин да промените, за да не изпадате повече в такава зависимост от други хора.

 

Кармични взаимоотношения – как да неутрализираме кармичния дълг и да коригираме грешките?

По принцип процедурата за изцеление на кармичните връзки е подобна на процеса на тяхното постепенно завършване, но не и ранно прекъсване. Задачата на човек е да изплати дълга си, да анулира кармата и да позволи на двамата пълноправни партньори да решат по-нататъшната съдба на връзката.

 

И така, коригирането на отношения, свързани с обща карма, започва с разбиране, приемане и осъзнаване на проблема. Няма нужда да губите емоционални сили и енергия, за да разберете кой е прав и кой крив. Освен това не трябва да включвате трети страни, като родители, приятели или просто жреци на справедливостта. Трябва хладнокръвно да анализирате целия процес на възникване и развитие на взаимоотношенията.

 

Също така е полезно да направите списък с онези събития, които са довели до прекъсване на комуникацията. Защото и двамата партньори са еднакво виновни във всички ситуации. Съзнателните усилия позволяват на човек да приеме любимия човек с неговите лични кармични цели, да започне да уважава неговия избор и да го обгради с любов.

Молитва за прекъсване на кармични любовни взаимоотношения

Молитва към Бог за прекъсване на кармични любовни взаимоотношения

Молитва, която ще ви помогне да преодолеете кармичните взаимоотношения

 

Как да четем молитва в кармична връзка?

За да се отървете от болезнена и изтощителна връзка, можете да прочетете конкретна молитва. Тя ще помогне на тези, които вярват в Бог. Най-често свещените текстове са насочени към помощта на Господ или някои светци. Тези молитви са абсолютно безопасни, защото са изградени върху добри цели.

Трябва да четете на празен стомах, веднага след като се събудите. Молитвата действа на нарастващата луна, през първата половина на месеца. Трябва да подготвите икона, осветени свещи, снимки и на двамата и светена вода. Не се допуска присъствието на непознати или животни в стаята. Тя трябва да е чиста и подредена. Жените трябва да разпуснат и сресват косата си предварително, а също и не носят грим.

След основната молитва прочетете 3 пъти молитвата „Отче наш“ и се прекръстете. В продължение на 7 дни можете да пиете чаша светена вода на празен стомах.

Веднага след събуждането трябва да затворите всички врати и да отворите един прозорец. Запалете свещ и кажете думите на свещена молитва пред Божията икона:

 

„Благодаря ти, Господи, за живота, който ми даде и за всичко, което направи за мен. При мен беше изпратен човек отгоре – (име). Връзката с него стана непоносима за мен. Да съм роб с кармичен партньор е лошо за мен. В новото си въплъщение осъзнах всички грешки, които бях допуснал по-рано и научих ценен урок. Моля те, дай ми свобода от тази връзка и не само в този живот, но и във всички следващи. Амин“.

След молитвата свещта трябва да се остави близо до иконата, така че да изгори напълно и прозорецът да бъде затворен.

 

Признаци за кармичен резултат

 

Когато настъпи развръзката, тогава ще усетите огромно облекчение. Не само в душата си, но и в тялото си. Все едно камък е паднал от плещите ви. И тогава, когато мислите за този човек, нищо няма да трепва в сърцето ви. Няма да има емоции, протести, борби. Единствено спокойна радост и благодарност. И ще можете да общувате с него по същия начин, както ако общувате с напълно непознат.

Ще започнете да мислите рационално и ще имате избор. Ще сте сте станали свободни. Защото един несвободен човек няма избор.

Единственото нещо, което ще изпитвате към него, ще бъде чувството на благодарност. Благодарност и може би любов, но нищо друго. Понякога, за да се почувствате по-добре, просто трябва да наричате нещата с истинските им имена.

И ако се окаже, че освен кармична връзка, нищо друго не ви свързва с човек , тогава вече няма нужда да се срещате с него по-нататък, в бъдещи животи.

 

Вие ще сте приели това, което не сте приемали преди. Ще осъзнаете, че тогава сте се влюбили в това, което не сте могли да обичате.

А ако любовта все още е останала между вас, тогава връзката ви може само да се подобри. Връзката ви ще се подобри и ще премине на ново ниво.

 

Вече няма да реагирате в отношенията си така болезнено, както преди.

Ще сте готови да го чуете, а не просто да го слушате. Ще можете да възприемете неговата гледна точка.

Ще започне нов етап във вашите отношения.

Помнете – вие сте в състояние да изразите чистото намерение да неутрализирате кармичния дълг (освобождаване от кармата) и да поемете отговорност за живота си, живота на хората около вас и Вселената. И в това, и в следващите прераждания.

Това е цялата тайна!

61327

Similar Posts