Езотерика Любопитно

Магическата сила на живата и мъртва вода: Как водата променя живота ни

Магическата сила на живата и мъртва вода

Какво е водата, жив организъм или физическо вещество? Това, което със сигурност знаем е, че човешкото тяло съдържа 70% течност и се нуждаем средно 2 литра вода на ден.

На пръв поглед може да изглежда, че водата е обикновено вещество, но, всъщност, то е пряко свързано със смисъла на нашия живот.

Водата може да бъде нежна и топла, твърда и разрушителна

Плътността на водата при минусови температури се увеличава, а при положителни температури намалява. Интересен факт е, че всяко вещество се свива при охлаждане, докато водата, напротив, се разширява.

Тя е молекула, която има специфични свойства. Единствено водата притежава три състояния – течно, твърдо и газообразно.

Учените са провели изследвания, които са установили, че водата има памет и може да записва всичко, което се случва наоколо. И не става въпрос само за звуци, а дори и за мисли. При запаметяване на информация, водата придобива нови способности, при все, че химическият й състав си остава същият.

 

Сребърната вода притежава бактерицидни свойства

Водните молекули се комбинират и се превръщат в така наречените клъстери – клетки на паметта, които запомнят звуците и всичко, което се случва наоколо. Молекулната структура на водата може да се сравни с човешката азбука.

 

Как човешките емоции влияят върху структурата на водата?

Бил е проведен експеримент, при който са настанили хора в кръг и са поставили прозрачен съд, пълен с вода, в центъра. След това всички присъстващи били помолени да мислят положително, тоест да изпитат емоции като любов, радост, вдъхновение и наслада.

След това съдът с вода бил сменен, а хората били помолени да мислят негативно – да изпитват страх, тревожност, омраза, гняв.

Водата от двата съда била замразена, а кристалите  й – изследвани.

В експеримента с положителни емоции кристалите били придобили симетрични форми на снежинки.

В експеримента с отрицателните –  те били изкривени и деформирани, като всички имали неправилна форма.

Но това не е всичко.

След слушане на симфонична музика кристалите се оформяли в красиви симетрични форми. А след слушане на хард рок – обратно. Имали асиметрични хаотични форми.

Мъртва вода

Водата влиза във всяка къща през водопроводни тръби, но тях тече мъртва вода. Тръбите са затворено пространство, а това се отразява негативно на паметта на водата. Помислете колко негативност поглъща тя, преминавайки през места на семейни скандали и раздори. Тя минава през водопроводите в кръг, филтрира се и се връща в къщата ни.

Водата с разрушена структура отнема енергията ни.

 

Водата на молекулярно ниво създава структурата на ДНК спиралата

Има такова предположение, че водата е участвала активно в създаването на всички живи същества на планетата.

Учените са провели експеримент, при който са въздействали върху водата със свръхслаби магнитни полета, а после в нея били пуснати аквариумни риби. След известно време рибите показали физически промени. Малките имали ивици по корема, каквито по-възрастните им роднини нямали.

Оказва се, че когато водата е изложена на магнитни полета, съществата, живеещи в нея, могат да променят външния си вид.

 

При друг експеримент, в един съд излели обикновена вода (мъртва) от чешмата, а в другия -изворна (жива). Поставили двете купи пред куче, което започнало да пие от живата вода.

Човек не може да определи дали водата е жива или мъртва. На външен вид тя е абсолютно същата, но вкусът й е значително различен. Ако пиете вода с положителна информация, настроението ви се променя, ще усетите покачване на енергията, а при водата с негативна информация ще е точно обратното.

 

Как обогатената вода влияе на човешкото тяло?

При взета кръв от пациента, под микроскоп, се установило, че червените кръвни клетки са залепнали една за друга.

След  като пациентът изпил чаша структурирана вода, обогатена с водород, кръвните клетки се съживили, започнали да се отблъскват.

 

Отрицателното въздействие на ядрените опити

След атомна експлозия на земята се появява радиоактивно излъчване, но това не всичко, защото има и други последствия. На няколко хиляди километра от епицентъра на експлозията структурата на водата се променя, без значение къде е настъпила експлозията – във въздуха, на земята или под земята.

Учените са забелязали, че след подобни тестове броят на самоубийствата се е повишавал повече от два пъти.

Нека си припомним, че морето, възникнало на мястото на разрушените градове Содом и Гомор, се нарича Мъртво море. И в него няма живот.

 

Защо се случват наводнения и бедствия на земята?

Водата има структурна памет и всяко негативно човешко влияние върху природата се отразява на човека под формата на бедствия.

Натрупаният информационен боклук отравя водата. Но тя има способността да се пречиства. Това се случва когато се изпарява и се превръща в облак, вали, замръзва, след което се разтопява, като по този начин се отърсва от информационния боклук.

 

Как молитвата влияе върху структурата на водата?

Ако към водата се произнесат думи на любов, благословия и благодарност, качеството й ще се промени и ще има положителен ефект върху човешкото тяло.

Оказва се, че честотата на звука на молитвените вибрации съответства на честотата на вибрациите на земното електромагнитно поле, което съответства на 8 Hz, не е случайно, че ритуалът на молитвата има благотворен ефект върху човека.

Във всички религии се препоръчва да се чете молитва преди хранене и да се прави в добро настроение.

Изпращайки негативни мисли, човек замърсява водата на тялото си и го зарежда негативно. Съответно той умишлено се самоунищожава на химическо ниво.

Затова следете мислите си, нека те бъдат позитивни, защото така насърчават доброто настроение и удължават живота ни.

 

Мислите, намеренията и вярата играят важна роля в изпълнението на желанията. Това, в което наистина вярвате, е това, което получавате от живота.

 

Водата е средата, чрез която се контролира цялата природа

Водата е посредник между човека и твореца. Всичко започва във вода, във вода и свършва.

294

Similar Posts