Лайфстайл

Майкъл Джексън ще бъде изигран от неговия племенник в биографичния филм

Майкъл Джексън ще бъде изигран от неговия племенник

Джафар и Майкъл Джексън / Снимка: Associated Press

Вече има и първи кадри, на които племенникът на легендарния музикант се подготвя за ролята.

За легендарния музикант Майкъл Джексън се снима биографичен филм „Майкъл“ . Междувременно, в ролята на поп краля ще влезе негов близък

Отговорната мисия беше поверена на 26-годишния Джафар Джаксън, син на по-големия брат на изпълнителя, пише The Playlist.

Джафар Джаксън

Джафар Джаксън / Снимка: Associated Press

Както отбелязва режисьорът на филма Антоан Фукуа, Джафар перфектно въплъщава образа на чичо си Майкъл Джексън, сякаш е наследил таланта си от него. Нещо повече, той усеща духовната връзка между млад артист и легендарен изпълнител.

„Изключително вълнуващо е да гледаш как Джафар съживява Майкъл. Когато за първи път срещнах Джафар, почувствах силна духовна връзка, той имитира Майкъл с вродена естественост и има страхотна химия с камерата“, каза Фукуа.

Джаафар Джаксън като Майкъл Джексън

Джаафар Джаксън като Майкъл Джексън / Снимка: instagram.com/jaafarjackson

Между другото, в своя Instagram Джафар вече публикува снимка, на която се трансформира в Майкъл Джексън. Феновете бяха просто шокирани колко много прилича племенникът на легендарния си чичо.

Режисьорите просто не биха могли да намерят някой по-добър за тази роля. Той има същата усмивка като Майкъл, невинен поглед. Освен това движения, поглед, глас – всичко е като на Майкъл. Безупречен избор.

Припомняме, че през 2024 г. светът трябва да види автобиографична лента за легендарния Майкъл Джексън. Във филма, наречен „Майкъл“, създателите искат да разкажат за началото на кариерата му, за неговите възходи и падения. Личният живот също няма да бъде пренебрегнат. По-специално, продуцентите обещават да говорят за скандалните събития в биографията му – как той е бил обвинен в педофилия през последните години от живота си.

104

Similar Posts