Лайфстайл

Майли Сайръс направи груба ceкc изповед

Майли Сайръс направи груба ceкc изповед

Всички знаем, че Майли Сайръс обича да разкрива пикантни подробности от личния си живот. Сега тя реши да ни даде информация за ceкcуалния си живот по време на коронарна криза. 

Майли Сайръс определено не се притеснява да споделя подробности за интимния си живот. След последната си раздяла миналото лято, тя отново една от свободните холивудски знаменитости. Но как ли се справя с запознанствата и ceкcа по време на пандемията от корона?

И Майли не закъснява в американското радио шоу „Шоуто на Хауърд Стърн“ тя споделя пикантни подробности.

Певицата разкри, че в момента няма да се откаже от запознанства и полови контакти, независимо от ситуацията с корона вируса, но все пак взема предвид правилата и наложените мерки.

Как го прави тогава?

Това със сигурност е предизвикателство, защото не бива да се срещаме с хора и е наложително да избягваме социални контакти.

(„Ето защо правя ceкc по FaceTime – това е най-сигурният начин да не хванете вируса. Просто би било напълно погрешно, ако не вземете правилните предпазни мерки, за да избегнете някой да зарази“, казва Майли.

Перфектен пример за това как запознанствата, ceкcът и коронавирусът не се изключват взаимно. Просто трябва да се прояви малко креативност!

1908

Similar Posts