Здраве

Маргарита Григорова пред happy-woman.bg: Работата ми ме кара да се чувствам пълноценна

Маргарита Григорова пред happy-woman.bg

Маргарита Григорова/ снимка: личен архив

Здравейте, Маргарита! Радвам се да се запознаем и се надявам с нашата рубрика да помогнем на много жени да бъдат по-здрави и да се чувстват по-привлекателни! Ще се представите ли на читателите на Хепи-Уомън?

Аз съм учител по Йога и специалист в управлението на човешката биоенергетика от 2016, завършила Yoga Alliance USA. Преподавам кундалини йога, виняса, виняса-ащанга йога, както и ин йога за дълбоко разтягане и дълбока релаксация, крия йога с тантра практики и женски енергийни практики. Била съм на множество семинари и обучения във връзка с йога, тантра и женска енергия. Работя основно с лични класове и изготвям персонални програми като помоагам на моите клиенти да намерят своя ресурс в здраво тяло и да се чувстват релаксирани, жизнени, сексуални и щастливи.

Помагам успешно на жените за успешно и пълноценно възстановяване след раждане, а също и на жени, които имат трудности да забременеят или имат здравословни проблеми със женската репродуктивна система или с аноргазмия. Постоянно разработвам нови проекти в областта на йогата и управлението на човешката биоенергия.

Когато бях малка мечтаех да съм психолог, като тинейджър мечтаех да съм лекар, междувременно винаги съм обичала спорта и той винаги е бил част от живота ми и винаги съм се интересувала от духовни практики. Когато срещнах йога почувствах как тя обединява всичко това в специална симбиоза и преоткрих себе си в нея като средство да израствам и да помагам на другите.

Какво ви вдъхнови, за да започнете да се занимавате с енергийни практики?

Енергийните практики са неизменна част от йога, но има и женски енергийни практики и мъжки енергийни практики, както и такива, които подмладяват и повишават жизнената енергия. Когато ги опитах за пръв път, (а аз започнах с крия йога) тялото ми реагираше мигновено, чувствах вибрациите си все по-високи, а в ежедневието си започвах да привличам като магнит всичко, за което помисля, беше като магия. След това започнах да ги давам на мои близки, приятели и познати и ефектът върху тях беше мигновен и внушителен, това започна все по-силно да ме мотивира да се развивам в тази област докато не стигнах до настоящия момент, когато имам и собствено създадени енергийни практики.

Маргарита Григорова пред happy-woman.bg

Маргарита Григорова/ снимка: личен архив

Има ли някой момент от работата Ви, който е оставил незаличима следа във Вашето съзнание?

Знаете ли, аз не го възприемам като работа, за мен това е начин на живот, призвание и нещо, което ме кара да се чувствам пълноценна. В мен следа оставиха всички истории, в които успявах да помогна на хората, по начин, по който подхранват вдъхновението в съзнанието ми.

Това е страхотно, наистина! А кое считате за най-голям успех в живота си?

Децата ми.

Маргарита Григорова пред happy-woman.bg

Маргарита Григорова/ снимка: личен архив

Да, те опредерено са огромно вдъхновение за всяка майка. А какво бихте препоръчали на тези жени, които биха желали да се занимават с енергийни практики, но все не намират време за това?

Ако не намираш време за нещо, значи или нямаш мотивация за него или не вярваш в ефективността му. Винаги приоритизираме онова, към което имаме трепет, и за което копнеем. Седнете сами със себе си с приятна музика и аромати и запишете всичките си вътрешни копнежи: материални, духовни, свързани с другите хора и лични взаимоотношения, това, което си мечтаете да бъдете и да постигнете за себе си и със себе си. След това изберете един от тях и го превърнете в намерение на което да посветите практиката си. Защото където е вниманието-там е енергията, а където е енергията- там са и постиженията.

Скъпи читатели, на гости ни беше Маргарита Григорова, коуч по енергийни практики! Заедно с нея ще ви представяме всяка седмица полезна информация как да подобрите здравето – физическо и емоционално, как да постигнете пълна хармония със себе си и да се научите да бъдете щастливи!

Можете да се свържете с Маргарита Григорова чрез нейната Фейсбук страница или на телефон 0893050020.

201

Similar Posts