Астрология

Марс в Дева от 10 юли до 26 август 2023: Какво влияние ще ни окаже

Марс в Дева от 10 юли до 26 август 2023

От 10 юли до 26 август 2023 г. планетата Марс ще бъде в знака Дева, което ще доведе до забележими промени в енергията на тази планета. Влиянието на Марс в Дева ще бъде интересно и значимо. Нека видим как то може да повлияе на нашия живот.

 

Марс в Дева от 10 юли до 26 август 2023 г. – как ще ни се отрази

Марс, планетата на действието и енергията, придобива особено значение, когато е в знака на Дева. Девата се характеризира с аналитично мислене, организираност и практичност. Под влиянието на Марс в Дева може да изпитаме повишена мотивация за постигане на целите си, както и по-подреден подход към задачите ни.

Марс в Дева от 10 юли до 26 август 2023

 

Един от основните аспекти на Марс в Дева е способността му да подобрява нашата продуктивност и ефективност. По това време може да почувстваме силно желание да подобрим уменията си, да изследваме нови области или да подобрим работата си. Ставаме по-организирани и методични в действията си, което има положителен ефект върху нашата продуктивност и ефективност.

 

Освен това Марс в Дева ни помага да бъдем по-критични и аналитични. Времето, прекарано под влиянието на този аспект, е подходящо за размисъл, планиране и оценка на настоящата ни ситуация. Можем да разберем кои аспекти от живота ни трябва да бъдат променени и какви стъпки трябва да бъдат предприети, за да постигнем желаните резултати.

 

Въпреки това, Марс в Дева също може да ни накара да станем прекалено самокритични и перфекционисти. Важно е да запомним, че трябва да намерим баланс между стремежа към съвършенство и приемането на това, което вече сме постигнали. Твърде много самокритика може да доведе до чувство на неудовлетвореност и стрес.

 

Марс в Дева може да внесе повече отговорност и грижа за околната среда в живота ни.

 

Червената планета Марс притежава ненадмината енергия, която има потенциала да стане надежден съюзник в усилията ни да променим живота си

 

 

Записвайте всичко и обръщайте внимание на малките неща

В хода на своето пътуване през знака Дева енергията на Марс ще стане по-стабилна и разбираема. Малко неща могат да прекъснат връзката ни с източника на универсалното изобилие. Астролозите ни съветват да записваме всички важни мисли и задачи, за да не загубим тази връзка поради липса на цели и мотивация.

 

Идеалното време за интроспекция

Мощният Марс в знака Лъв понякога ни кара да не забелязваме недостатъците си, поддържайки фалшива увереност. С настъпването на силата на земния елемент в лицето на зодия Дева обаче ситуацията ще се промени драстично. Марс в този знак ще се погрижи нашата увереност да има реална основа, а не да е просто илюзия или измислица.

 

Марс ще ни помогне да изберем правилния път, да започнем да се движим към целите си, да преодолеем празните страхове и да преодолеем тези, които са наистина реални. Червената планета ще ни накара да спрем да се заблуждаваме. Ще можем да проникнем и разберем какво правим грешно, както и да разпознаем в какво всъщност сме добри. Ще анализираме грешките, ще започнем да вярваме в себе си и да вземаме решения въз основа на факти, а не на празни предположения.

 

Почтеност и честност

Докато е в знака Дева, Марс подчертава важните качества на благоприличието и честността. Обикновено тези аспекти не привличат вниманието му, но Червената планета се стреми те да надделеят над грубостта и желанието за материално обогатяване.

 

Марс в Дева ни насърчава да станем по-спокойни и да използваме дипломатически методи за влияние върху другите хора. Важно е да запомните, че не винаги е необходимо да прибягвате до груба сила. Понякога ключовите качества са интелигентност, хитрост и дипломатичност.

Транзитът на Марс в Дева ще бъде щастлив, ако можем да останем на пътя на сътрудничеството или поне да изберем път, свободен от агресия.

 

В Лъв Марс представлява егоизма, но в Дева Червената планета иска хората да си помагат. Тук не става дума за пълно себеотрицание, а по-скоро за общи усилия и умерена доброта. Важно е да следвате собствените си цели и желания. Пълното потапяне в делата и проблемите на децата, приятелите, партньора и родителите може да доведе до разруха в личните проекти и дела.

Марс в Дева от 10 юли до 26 август 2023

В търсене на баланс

Това е ключовата дума, която най-добре описва присъствието на Марс в знака Дева. Сега е време за умереност и хармония. Направете живота си универсален – наслаждавайте се на почивката си, харчете пари за себе си и работата си, развивайте бизнеса си, отделяйте време за обучение. Всичко ще бъде наред, ако не сте напълно потопени в една област.

 

С подкрепата на Меркурий ще можете да пътувате, тъй като тези две планети са перфектно съчетани една с друга, създавайки идеални условия за бизнес пътувания, намиране на нова работа и стартиране на нов бизнес. Важността на вашите дела не трябва да се определя от външни фактори, а от вашите собствени желания.

 

Марс в Дева е чудесно за обмислена и детайлна работа по земните ни дела

Тук Марс е сериозен и старателен, стреми се към съвършенство и мрази непрофесионализма и невниманието.

 

7 пъти мери и веднъж режи

Понякога, разсейвайки се от тези малки неща, такъв Марс може да пропусне голямата картина. Това е време за тактика, а не за стратегия. Но тактиката е точна, целенасочена и максимално ефективна. Марс в Дева „гостува“ на Меркурий, така че интелектът, умът ще бъдат най-добрите съветници. Не се препоръчва импулсивно действие. Мотото е „7 пъти мери и веднъж режи“.

 

Личната ни ефективност сега ще бъде тясно зависима от:

 

Колко добре виждате фините детайли на вашия бизнес

Колко търпеливи и упорити сте в бизнеса си: с такъв Марс не трябва да се опитвате да правите нещата „незабавно и завинаги“. По-добре е да го правите малко по малко, като леко набирате скорост и изяждате слона малко по малко

Точно доколкото се чувствате професионалист в това, което правите. И ако има пропуски в този план, тогава е чудесен момент да ги попълните, като се учите от някой, когото смятате за майстор.

Марс в Дева от 10 юли до 26 август 2023

Правилното отношение за периода на такъв Марс е всичко, което не се получи сега, ще се получи по-късно

Най-важното е да не спирате да опитвате. Опитът ще расте, така че не бива да се фокусирате върху неуспеха. Петият провал е много различен от 50-ия и Марс в Дева ни учи да оценяваме тази разлика.

 

Под влиянието на Марс, особено при онези хора, в чиято карта той е акцентиран, може да бъдем привлечени да действаме в области, за които традиционно отговаря Девата. Например, сътворяване на нещо със собствените ни ръце, систематизиране, подреждане.

Понякога можем да се заемем с работата твърде агресивно, с голям ентусиазъм и след това да се строполим от умора. По-добре е разумно да преценяваме силите си и мащаба на предстоящата работа. Марс в Дева е в състояние да „учи“ планиране чрез способността да разделя голяма сделка на малки части.

 

Марс отговаря за агресията, а знакът показва стила на тази агресия и какво точно може да ви ядоса. Критичността на Девата и перфекционизмът на Земята могат да се раздразнят от малки неща. Следователно, конфликтите могат да бъдат малки, но малко по-чести: някой е направил нещо грешно, поставил го е на грешното място, решил е грешно.

 

Но такъв Марс, може би по-добре от другите, превръща своите страстни състояния в материални дела. И гневните марсиански чувства ще бъдат особено продуктивни за почистване на къщата, както и пространството в най-широкия смисъл на думата: от физическото до духовното и магическото. Така че, почистването на всички нива ще бъде продуктивно и полезно.

 

Марс в Дева е страхотно време да „свършите работата“: въпреки че е лято! Времето е идеално за онези неща, които дълго са ви измъчвали, дразнили и сте им се съпротивлявали.

Сега всичко ще се получи, ако:

 

Не се страхувайте от нови и нови опити

Разделяйте голяма задача на малки части

Отделяйте й поне 10 минути всеки ден, вграждайки я като навик в начина си на живот

Когато се появи раздразнение, внимателно проучете откъде идва. Раздразнението може да бъде градивно и полезно.

 

Марс в Дева от 10 юли до 26 август 2023

 

 

Този месец може да бъде най-продуктивен за земните знаци

Тук Юпитер в Телец все още помага на Телец, Дева и Козирог с вдъхновението си, ускорява Уран в Телец и Плутон в Козирог добавя сила.

За Раците е идеално да започнат да подреждат нещата от вътрешния кръг от дела и ситуации.

Скорпиони, обърнете внимание на това, което вдъхновява в световен мащаб и започнете, като се съсредоточите върху страхотни идеи.

За Рибите времената са по-напрегнати, най-добре е да разчитат на партньорства и да наблюдават какво правят другите за момента.

Везните преминават през период на мощни трансформации, но резултатите от тях се виждат по-късно.

За Водолеите все още е важно да инвестират в бизнеса, без да очакват бързи постижения.

По-добре е Близнаците да започнат от сферата на къщата, като се съсредоточат върху семейните задачи.

Овните ще имат много работа, която ще им донесе значителни доходи.

Лъвовете имат много силно време по отношение на кариера и финансови постижения, наистина глобално ускорение.

Стрелците също могат бързо да постигнат целите си, ако не губят време в конфликти.

3202

Similar Posts