Във форма Езотерика Здраве

Масаж на стъпалата със сол ще премахне цялата негативна енергия от тялото и душата

Ритуал със сол за почистване на аурата

Солта е позната на човечеството от много дълго време. Без нея много ястия изглеждат безвкусни и блудкави. Солта съдържа натрий (до 40%), с липсата на който човек има сериозни здравословни проблеми. Сърдечната недостатъчност е една от тях. Без сол човек може да почувства срив, необяснима умора, загуба на апетит, болки в ставите. Някои животни също имат нужда от сол. Например, лосът изминава десетки километри и преодолява куп опасни препятствия, за да намери и оближе нейните кристали.

 

Солта притежава магични свойства

Тя е била носена, когато хората тръгвали на път като талисман, с нея се извършвали различни магически обреди. Тези традиции са запазени и до днес. Ето един ритуал със сол, който ще ви помогне да промените живота си.

 

Магически бели кристали

Магьосниците използват солта доста активно. Езотериците са сигурни, че нейната кристална решетка е такава, че може да абсорбира отрицателна енергия от околната среда. Може да действа и като лист хартия, върху който може да се напише определена информация.

Само че трябва да направите това не с мастило, а със силата на мисълта.

Белите магьосници използват сол, за да вършат добри дела. Те премахват отрицателните наслагвания, прогонват неприятностите, поддържат мира и спокойствието в семейството.

Резултатът зависи от думите, които се изговарят по време на ритуала, както и от мислите, които са в главата ни в този момент. Имайте това предвид, че това важи дори когато просто посолявате супа или салата. Ако в този момент мислите за негативното, то може внезапно да влезе в живота ви.

 

Сол за защита

Има много прост ритуал, който ще ви позволи да защитите дома си от негативизма на недоброжелатели. Всеки от нас може да го направи. Единственото условие е солта да не съдържа аромати, оцветители и други добавки.

Излизайки от къщата, изсипете сол под прага (запечатайте дома си). Кажете: „Затварям портите на къщата си, прогонвам злото и нещастието“. Солта ще предпази не само от негативност, но и от мравки, както и от други пълзящи насекоми.

 

Почистване на аурата

Учените са установили, че мрачните мисли, завистта, обидата, гневът ни разрушават отвътре, причинявайки различни заболявания. Смята се, че дори ракът се среща по-често при хора, настроени негативно.

Но лошата енергия е вредна не само за здравето. Затваря всички пътища към щастието пред човека. Затова трябва да изчистите аурата. И обикновената трапезна сол ще помогне за това.

 

Ритуал, който премахва цялата негативна енергия от тялото и душата

Може да се прави по всяко време на деня и нощта. Основното условие е никой да не ви пречи. Вземете малък леген, изсипете сол в него – 3-5 см. Застанете вътре с боси крака. Фокусирайте се. Опитайте се да си представите как всички болести изтичат от тялото ви в солта. Не е нужно да стоите неподвижно, може дори да подскачате, ако това ви улеснява да медитирате.

 

Трябва да се опитате да „видите“ как всички обиди, скърби, недобри мисли изтичат от душата ви в легена. В процеса на извършване на ритуала можете да си помислите или кажете: „Далеч от всички неуспехи!“ или „Отървавам се от всички беди и нещастия.“ Можете да кажете други думи, важно е да са свързани с изчистването на негатива.

Когато почувствате, че душата ви е станала по-лека, нежно изчеткайте белите кристали от краката си. Съберете солта в торба и я заровете. Можете също да го излеете в тоалетната и да пуснете водата. Мислено благодарете на солта за помощта.

 

Този ритуал изглежда много прост. Въпреки това работи! Ако го правите редовно, животът със сигурност ще започне да се променя към по-добро.

Ритуал със сол от гледна точка на медицината

Ако не вярвате в ритуала, няма да можете да изчистите аурата си. Може би се нуждаете от научна подкрепа? Лекарите са установили, че върху краката на човек има десетки рецептори, които влияят върху работата на вътрешните органи. Тъпченето с боси крака на солни кристали е чудесен масаж. Стимулирането на рецепторите допринася за навлизането на повече кислород в мозъка. Краката издържат на огромно физическо натоварване всеки ден. Особено засегнати са краката. Рефлекторният ефект върху мускулите им подобрява кръвообращението, работата на сърцето и кръвоносните съдове и спомага за релаксация.

 

Ако по време на изпълнението на ритуала мислите за нещо добро, ще имате полза както за здравето, така и за душата.

 

Това са чудесата, които обикновената готварска сол може да направи!

880

Similar Posts