Астрология

Мъж Рак: Как да го накарате да се влюби във вас

как да накарате мъж Рак да се влюби във вас

Мъжът Рак най-често не може да бъде особено страстен и импулсивен в една връзка. Той предпочита дълбоката емоционална интензивност в любовта, опитва се да бъде подчертано учтив и нежен с противоположния пол.

Затворен и недоверчив

Мъжът Рак е в много отношения човек с настроение, уязвим, склонен към тайни преживявания, които трудно доверява другиму.

Едва ли той ще може да прости, ако е бил силно обиден, няма подходяща степен на решителност и може да създаде впечатление на пасивен меланхолик.

Ако една жена не иска да се грижи за Рака, да разбере вътрешния му свят, тогава най-вероятно той няма да прояви сериозен интерес към нея.

Как да спечелите симпатиите му

Можете да спечелите симпатиите му, като демонстрирате любов към децата, като покажете някаква мистерия и изискана женственост, споделяйки с него най-съкровените си мечти за щастие. Той трябва да знае, че най-любимия и единствен за вас. По -добре е да не говорите за минали любови и отношения, защото ще го нараните дълбоко.

Трябва да умеете да го подкрепяте

Способността да сте силни, да успеете да подкрепите мъж Рак в момент на тъга, може да допринесе за установяването на много силна връзка между двама ви.

Как да погъделичкате егото му

Добре е, ако до вас донякъде плахия и срамежлив Рак успее да се почувства като рицар и във вас да вижда героиня от стар роман.

Подобна атмосфера ще се отрази положително върху самочувствието му и той ще се стреми да бъде най-добрият за вас.

По принцип е по-добре да не бързате с мъжа Рак, а да го оставите да премине през всички етапи на ухажване и общуване.

Нека нещата се развиват постепенно. Краят ще е вълшебен!

3964

Similar Posts