Астрология

Меркурий в Рак 17 юни-2 юли 2024 г.: Какво ни очаква?

Меркурий в Рак 17 юни-2 юли 2024

На 17 юни 2024 Меркурий ще премине в знака Рак и ще остане там до 2 юли 2024 г. Ако във формулата на душата ви Меркурий сочи към Луната, тогава това е чудесно време за вас да препрограмирате настройките на вашето съзнание на по-дълбоко ниво. Важно е да запомните, че много думи в този момент ще се възприемат емоционално, така че се опитайте да не нараните никого с това, което казвате.

 

През този период хората стават по-сантиментални и мнителни, усещат и забелязват малки неща, на които преди не са обръщали внимание

Искреността излиза на преден план и общуването с тези, които са неискрени или крият нещо, става много неудобно. Въображението започва да рисува истории в главата, както прекрасни, така и доста съмнителни от гледна точка на истинността.

 

Подозрителните хора ще се съмняват в действията и решенията си, но не трябва да измисляте нещо, което не съществува, и да го приемате за реалност. Бъдете позитивни. Не търсете под вола теле.

 

Ако вашите колеги започнат да говорят повече за деца, близки, дом или искат да си вземат почивка или ваканция, тогава се отнесете към тях с разбиране, защото мислите на всички ще бъдат по-фокусирани върху тези теми. Това ще важи особено за тези, които имат Меркурий в знаците Рак и Риби. Такива хора са склонни към мързел, потапяне в своите интереси и мисли. Почивката, релаксацията и удоволствието ще насочат мнозина от работа към нещо по-задкулисно и приятно.

 

Хората по време на транзита на Меркурий през Рак ще бъдат доволни от идеята, че имат добро семейство, послушни деца, близки отношения с роднини. Ако това не е така, тогава ще има добра възможност да коригирате ситуацията. Семейни празници, срещи с приятели у дома, детски съвместни събития ще бъдат като балсам за душата. Също така, през този период са благоприятни семейните събирания, които обединяват всички членове на семейството.

 

В материалната, имуществената и икономическата сфера темата за сигурността и увереността в бъдещето ще бъде много важна

Струва си да помислите за подобрението на дома, благосъстоянието на всички членове на семейството и тяхното здраве, да планирате почивка, да изберете добра детска градина или училище за деца и да организирате зона за отдих и спорт.

 

Мисленето ще бъде по-фокусирано върху усещанията, личния опит, емоциите и предразсъдъците, отколкото върху разума и логиката

Ако не влагате душа в бизнеса, с който се занимавате, постиженията в тази област може да ви изглеждат безсмислени. Областите, в които трябва да слушате, подкрепяте другите, давате съвети и съвети по важни духовни въпроси, ще станат много търсени.

 

Транзитът на Меркурий през Рак ще помогне много в работата на психолози, историци-археолози, лекари, учители, тези, които се занимават с изкуство, поезия, музика, изследване на семейството и традициите.

 

Тъй като Меркурий в Рак е склонен да не излиза много от черупката си, някои няма да се чувстват много комфортно в голяма публика, но в тесен кръг от познати хора те могат да покажат всичките си най-добри качества. Хората ще започнат да водят дневници, бележници и да записват всичко, което им се случва с голямо удоволствие. Това успокоява ума и ви позволява да отделите важното от маловажното.

 

Меркурий в Рак има отлична интуиция и може да възприема информация на подсъзнателно ниво

Емоциите могат да бъдат по-силни от разума, което не е много добре за работата. Разбирането на вътрешните процеси и връзки, това, което все още не е излязло на повърхността, ще бъде разчетено перфектно, но може да има трудности с отговорното вземане на решения. Ако разкриете тайна, не бързайте да я правите публично достояние.

28

Similar Posts