Хороскоп

Месечен хороскоп декември 2023

Дойде и последният месец от календара на тази година. Астролозите са подготвили няколко съвета, които ще помогнат на всеки от знаците да завърши щастливо 2023 г.

 

Сега е време за глобални промени. Духовните практики и доброто настроение ще ви помогнат да промените живота си към по-добро. Много от нас може да се наложи да преразгледат определени аспекти от живота си поради началото на ретроградния Меркурий на 13 декември. Това е време, когато оптимизмът и песимизмът еднакво силно заразяват другите, така че трябва да бъдете пример за мнозина и да останете в добро настроение. Само вие сами избирате пътя, по който да следвате мечтите си.

 

Овен

Любовта и връзките са най-важната сфера за Овните през декември. Силният Марс ще ви помогне да успеете да намерите сродната си душа или да укрепите съществуващите връзки, но само като ви даде мотивация да го направите. Дипломацията на Овен може да се пропука поради Меркурий. С оглед на този факт астролозите смятат, че през декември е важно да дадете повече свобода на партньора си. В бизнеса и на работното място трябва да заемете отбранителна позиция, но все още не си струва да поемате рискове.

 

Телец

През декември 2023 Телецът трябва да направи всичко възможно, за да изчисти кармата и да не провокира вълна от проблеми. За да направите това, ще трябва да завършите годината и да започнете месеца, като решите най-важните и належащи проблеми. Астролозите препоръчват да не бъдете егоисти към близките си и да се опитате да им помогнете с каквото можете.

 

Близнаци

Паметта и вниманието на Близнаците постепенно ще се влошават. Към това ще се добавят и любовни терзавия. Най-важното нещо за много хора от този знак сега е да успеят в работата и бизнеса. Успехът в тази област ще даде на Близнаците щастие. Любовните и семейните проблеми ще изчезнат сами, ако се заемете своевременно с личните си задачи и изпълните по-рано дадените обещания.

 

Рак

В края на 2023 г. Раците ще бъдат подпомогнати от силата на позитивното мислене, защото могат да бъдат изправени пред проблеми, които определено не очакват. Декември може да се превърне в изключително динамично и до голяма степен неразбираемо време за тях. Астролозите казват, че през последните 3-4 дни от месеца ситуацията малко ще се изясни. Във финансовата и работната сфера хората от този знак трябва да бъдат активни през първите и последните 3-4 дни на декември.

 

Лъв

Средата на месеца може да бъде изключително опасна за Лъва. За да запазите късмета си, астролозите съветват да не поглъщате негативизма на външния свят. В отношенията с вашата половинка, приятели и семейство трябва да се стремите към взаимно разбиране. Всякакви намеци за негативност и егоизъм могат да причинят болезнени раздели, кавги и продължителни конфликти. В края на годината това никому не е нужно.

 

Дева

На 4 декември Венера, а след това и Меркурий на 13-ти, ще бъдат в неблагоприятна позиция. Въпреки това, енергията на Новата година, както и способността да променят ситуацията навреме, ще помогнат на Девите да продължат по пътя към мечтите си и да се върнат на правилния път възможно най-бързо. Освен това, астролозите силно препоръчват да не общувате с токсични хора и да не се тревожите без причина. Това все още е доста добро време за оптимистичните хора от този знак.

 

Везни

В самото начало на декември 2023 Везните може да изпитват апатия и лошо настроение заради негативната Венера. Към края на месеца ситуацията ще се подобри частично, така че трябва да положите всички усилия всички основни задачи и въпроси да бъдат решени до края на декември. Това ще бъде много динамично време, така че ще трябва постоянно да се адаптирате към промените в любовта, бизнеса и финансовата сфера.

 

Скорпион

Според астрологичната прогноза за декември, месецът е идеален за духовни търсения. Молитвите и духовните практики ще помогнат на Скорпионите да привлекат финансов успех и да получат желание да живеят, въпреки трудностите. Въпреки неприятностите много Скорпиони ще успеят да намерят нови приятели. Астролозите съветват да запомните, че идеални хора не съществуват. Не давайте воля на негативните емоции.

 

Стрелец

В края на годината е желателно Стрелците да повишат своята енергия и жизненост, тъй като по пътя на живота те могат да срещнат големи трудности, които ще изискват значителен разход на енергия и време. Недейте да молите другите за помощ! Това е чудесна причина да станете по-самостоятелни и независими във всичко. Не забравяйте за почивката. В първите дни на декември може да се откъснете от работата и делата и да промените обкръжението си.

 

Козирог

Това, което се препоръчва на Козирозите през декември, е да се отърват от мислите за миналото. За да направите това, трябва да се абстрахирате от страховете и да забравите за оплакванията срещу себе си и другите. В този случай светът ще се промени към по-добро за представителите на този земен знак. Не бива да седите безучастно, защото звездите и планетите не са в най-добра позиция. Трудностите няма да изчезнат сами.

Водолей

През последния месец на 203 г. Водолеите ще могат да намерят истинската си цел. Роднини и приятели ще им осигурят осезаема помощ в този процес: те също могат да бъдат слушани без страх, но само през първата половина на месеца – докато Меркурий започне своето ретро движение. Не трябва да стоите вкъщи, а да ходите повече, да възстановите физическата си форма, да спортувате, да изпълнявате задачи и да работите.

 

Риби

Декември 2023 ще бъде доста опасно време за Рибите, но не всичко ще им бъде трудно. Що се отнася до любовта, представителите на тази зодия ще имат голямо предимство – чувството си за хумор. Оптимистичните Риби ще имат голям късмет в любовните дела. Естественият им чар и непоклатимата самоувереност ще им помогнат в работата и делата. Това не е подходящият момент да се отдадете на страхове и съмнения.

1758

Вижте още:

Similar Posts