Хороскоп

Месечен хороскоп РИБИ август 2023

Месечен хороскоп РИБИ август 2023

Риби, през август 2023 г. не всички ще успеете да направите заветния пробив. В същото време отстъплението вече е крайно нежелателно. Опитайте се да не правите резки движения и просто останете там, където сте.  

 

За повечето Риби последният месец от календарното лято ще бъде изключително интересен, наситен със събития, но в същото време доста труден на моменти.

 

Още през първото десетдневие на август много представители на водната стихия може да се окажат в слаба позиция, когато трябва да се въртят като катерица в колело, за да придобият независимост и да се справят с желанията и целите си.

 

Междувременно, средата на август 2023 г. ще премине Риби на по-хармонична вълна . Очаква се разнообразно общуване, пътувания, бурна дейност в различни сфери на живота.

 

Някои Риби дори ще успеят в научната област, някой ще успее да направи някои значими открития. Но краят на месеца ще бъде белязан от своеобразна мъглявина.

 

По това време Рибите ще имат нужда от изключително внимание и точност, за да не сгрешат в нищо.

 

Хороскоп за август 2023 г. Риби – основни тенденции

За повечето Риби последният месец от летния сезон през 2023 г. ще бъде доста труден и в същото време необичайно вълнуващ период, който предвещава море от интересни срещи, нови ярки впечатления и различни събития за представителите на зодията.

 

В същото време, през август енергийният потенциал на Риби ще бъде значително намален, следователно, прекалено интензивната активност може да провокира изблици на емоционална нестабилност и силна умора.

 

Първите десет дни на август (до 12-ти) ще бъдат белязани от преобладаването на двусмислени тенденции. В началото на месеца много представители на стихията Вода могат да се окажат в изключително зависима позиция от по-влиятелни и силни личности. Затова повечето Риби ще се фокусират върху намирането на нови партньорства, активното включване в социалния живот, общуването много и участието във всякакви събития.

 

Но, имайте предвид, че прибързаните решения и недалновидните действия сега ще бъдат изпълнени със сериозни финансови затруднения и могат също така да причинят прекъсване на съществуващите партньорства. И в този случай Рибите ще загубят надеждни партньори, които биха предоставили навременна подкрепа, взели активно участие във вашите важни дела и належащи проблеми.

 

Освен това, на този етап е необходимо да бъдете изключително внимателни към нови познати, особено по време на командировки и пътувания. Възможно е по пътя си да срещнете неискрени и не съвсем честни хора, поради което животът ви ще се изпълни с ненужни проблеми.

 

И в този изключително нестабилен период може да се появят алчни, зли хора, които да разпространяват безпристрастни слухове зад гърба ви, да плетат конспирации и целенасочено да настройват други срещу вас, за да заемат мястото ви, както и да се възползват от вашите идеи, богат опит и обещаващи възможности за кариера.

 

По-хармонично време пада върху периода от 12 до 22 август 2023 г. Въпреки това през второто десетилетие много Риби ще бъдат склонни към заблуди, „самонавивайки се“, измисляйки несъществуващи неща и погрешно преценявайки тези, които са до тях. По един или друг начин това е добър момент за различни срещи, пътувания, обучения и самообразование.

 

В този благоприятен момент всякакви неочаквани ситуации могат да бъдат начало на нови идеи, бизнес планове или взаимоотношения. И сега типичните Риби ще станат по-възприемчиви към нови идеи, знания, подходяща информация, хващайки в движение всичко най-интересно и оригинално, успешно развивайки нетривиални мисли и предлагайки ги на своите партньори. Така че, много Риби най-накрая ще получат дългоочакваната възможност най-накрая да вземат решение за своите перспективи и планове.

 

В средата на август 2023 г. изобретателността на Риби може да бъде много плодотворна. Някои представители на водния знак ще могат да направят важни научни открития или да издадат ценни произведения. В този случай средата на Риби може да се обогати с нови съюзници и съмишленици.

 

Но още от 23-ти типичните Риби ще се окажат в състояние на униние, вътрешен смут, създавайки потискаща атмосфера на несигурност около тях. И поради тази „мъгла“ близките хора и партньори често ще се чувстват неудобно до вас. В края на месеца Рибите трябва да бъдат изключително внимателни, за да предотвратят евентуални грешки.

 

Благоприятни дни за Риби през август 2023 г.: 3, 9, 13, 19, 23, 28

Неблагоприятни дни за Риби през август 2023 г.: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 30

 

Любов и семейство

В личния живот едва ли е възможно да се избегнат разногласия, спорове, проблеми. Вината е разрушителното влияние на суровия Сатурн. Опитайте се да не отрязвате клона, на който стоите, за да не съжалявате за последствията по-късно.

 

Финанси

Плащанията ще продължат както обикновено. Но с големи покупки е по-добре да не бързате.

Бизнес и кариера

В периода преди 12-ти август може да се обтегнат отношенията с партньори или началници. Те могат да бъдат твърде придирчиви и взискателни, натоварвайки ненужно представителите на водния знак с множество задачи и отговорности.

 

В същото време, през първото десетдневие усилията на Риби едва ли ще бъдат оценени и няма да донесат чувство на радост, морално удовлетворение от свършената работа. Затова за много от вас сега ще бъде трудно да разберат истинските си приоритети, цели и планове.

 

Здраве

Август 2023 е благоприятен за медицински прегледи и профилактика, особено ако имате хронични заболявания. На Рибите се препоръчват и спа процедури, масажи и релакс в лоното на природата.

3840

Вижте още:

Similar Posts