Хороскоп

Месечен хороскоп септември 2023 за всяка зодия

Месечен хороскоп септември 2023

Очакваме сравнително спокоен септември, макар и не без изненади през първата половина на месеца.

Събитията се развиват доста бавно, така че има възможност да се подготвите, да свикнете с това, което се случва в страната и в света. Хората се притесняват повече от дискомфорта в ежедневието, може би са по-склонни да се тревожат за здравословни проблеми, казват астролозите.   

 

В началото на септември 2023 е вероятно сериозно забавяне в изпълнението на плановете; може би някой умишлено ще се опита да се намеси, да клевети, да отнеме нещо. Такъв енергиен фон от 1 септември до 5 септември създават две неподвижни планети – Юпитер и Венера, които се намират в конфликтни знаци. Това е време на стагнация в бизнеса, производството, социалния живот и финансовия сектор. Освен това, Юпитер преминава в ретроградно движение от 5 септември, а Венера излиза от ретрофаза.

 

От 4-5 септември ще стане малко по-лесно, но въпреки това не трябва да бързате да завършите всички задачи наведнъж, защото периодът на ретрограден Меркурий продължава. Това време може да се използва за почивка, ако не е било възможно да отидете на почивка през лятото. Също така, планетата на активността, динамиката, войните – Марс, се движи през целия септември в знака Везни, което не допринася за целенасочено движение и бързо решаване на проблеми.

 

4 септември – ретрограден Меркурий в хармоничен аспект с Юпитер

Такова взаимодействие е благоприятно за кратки и дълги пътувания, командировки, получаване на правни консултации, задълбочени мащабни проучвания, търсене на помощ и защита.

 

На 6 септември Слънцето и ретро-Меркурий са в съвпад

А това означава, че започва нов цикъл на Меркурий, свързан със себепознанието и общуването с други хора. От този ден идва едно ново разбиране за реалността. Навлизаме в нов период на преживявания, впечатления и мисли, който ще продължи около 4 месеца. Меркурий повдига и теми, свързани с отношения с роднини, работа с документи, обучение, пътуване и преместване. Тази планета олицетворява мисленето и умствените способности, призовава за използване на интелектуална дейност, за разлика от инстинктивните нагласи.

 

8 септември Юпитер и Слънцето в хармоничен аспект

На 8 септември Юпитер и Слънцето хармонично си взаимодействат, изпълвайки деня със светлина, положителна, творческа енергия. В този ден е по-лесно да привлечете вниманието на другите, да заразите другите с вашия интерес и оптимизъм, да ръководите. Рекламата, преподаването и социалните дейности ще бъдат успешни.

 

15 септември в 04:39 часа – новолуние в Дева в хармоничен аспект с ретро-Уран

И Меркурий в този ден е неподвижен със завой в директно движение. Чудесна възможност за излизане от порочния кръг на заблудите, обновяване и пречистване на душата. Рационалното мислене има предимство пред чувствата и емоциите, което ви позволява да систематизирате текущите процеси и да изграждате логически структури.

От 16 септември Меркурий е директен до 13 декември

През втората половина на месеца има повече възможности да промените ситуациите към по-добро и да трансформирате това, което ви пречи да продължите уверено напред. Слънцето и ретро Уран в хармоничен аспект благоприятства създаването на нещо ново и прогресивно. Хората проявяват по-голям интерес към социалния живот, стремят се да намерят истината и доказателства за правилността на своята гледна точка. В обществото може да има революционни настроения и внезапно появилата се истина за нещо важно за много хора може да предизвика силна реакция в социалните мрежи и медиите.

 

17 септември – ретро-Юпитер в напрегнат аспект с Венера в Лъв

Това е труден и противоречив ден, когато възприемането на заобикалящата действителност е изкривено. Има склонност към прахосничество, необмислени разходи, неудовлетвореност в любовните отношения поради прекомерни изисквания към партньора. Възникват трудности в социалните отношения, хората са по-склонни да се опитват да се използват един друг за егоистични цели.

Обърнете внимание на всичко ново, което идва в живота ви. По-добре е да не рекламирате плановете си, а тихо да се занимавате с бизнеса си. Творческите хора могат да загубят вдъхновение, а хората, склонни към депресия, могат да бъдат на ръба на умствените си способности. Рискът да попаднете в неприятна ситуация се увеличава.

 

21 септември – Слънцето и ретро-Плутон са в хармонична връзка

Това спомага за извършването на градивни житейски трансформации. Благоприятен ден за финансови дела, професионални дейности, конкретни стъпки в социалната сфера в няколко области. Ефективността се повишава и съзнанието става ясно, така че в този ден можете да се справите с най-трудните задачи.

 

От 24 до 29 септември се образува секстил (хармоничен аспект) между Венера и Марс, но точният аспект не се случва

Това може да се прояви като очакване на нещо добро, светло и положително, но по стечение на обстоятелствата желаното събитие се отменя. Това важи особено за любовните и бизнес отношенията, за паричните постъпления. Въпреки това, тези дни настроението се подобрява, но за да избегнете разочарование, опитайте се да погледнете реалистично на нещата. Всичко ще се получи, но не сега.

 

25 септември – ретро-Юпитер в хармоничен аспект с Меркурий

Това създава необходимите условия за завършване на важни дела. Проблемите с документите са решени, отварят се нови възможности. Залозите се покачват, което показва, че е дошъл моментът за справяне с глобалните стратегически предизвикателства. Трезво мислещите хора осъзнават, че са необходими преговори и срещи по натрупаните проблеми.

 

29 септември –  пълнолуние в Овен в 12:57 ч.

Концентрацията на огнена енергия помага да се „пробие“ ситуацията, да се постигне собствената цел, да се получи това, което искате. В същото време не трябва да разчитате на други хора или на тяхното одобрение за вашите действия, похвали по ваш адрес.

Всеки е фокусиран върху себе си и своите интереси. Напрегнатият аспект на ретро Уран и Венера през този ден може да донесе негативни промени в сферата на взаимоотношенията. Може внезапно да се окажете в неудобно положение на публично място. Трудностите възникват поради обезценяване на значимостта на партньора, опити за манипулация.

 

30 септември – хармоничен аспект между ретро Уран и Меркурий

Месецът завършва с хармоничен аспект между ретро Уран и Меркурий на 30 септември. Добър ден за саморазвитие, реализация на талантите, активна интелектуална работа. Всичко оригинално и нестандартно е добре дошло, внезапно идва неочаквано уточнение по най-трудните теми. Има нови идеи, които бързо и лесно се реализират.

 

Септември 2023 г. предоставя чудесна възможност да се освободите от обвързващи задължения и обстоятелства.

По-лесно е да направите пробив в някаква област и най-накрая да направите това, за което отдавна сте мечтали, но не се е получило.

В началото на месеца не е лесно да се справите с психологическия дискомфорт, но постепенно общият енергиен фон се изравнява и септември ще бъде запомнен предимно с положителни моменти.

 

Хороскоп за септември 2023 година Овен

Вроденото постоянство ще ви зареди за победа. Мечтите могат да се превърнат в реалност само чрез работа върху себе си, така че трябва да разчитате на собствените си сили. Любимият човек ще ви помогне да се отпуснете и да си починете. Семейните Овни ще бъдат доволни от децата и други по-млади роднини.

 

Хороскоп за септември 2023 Телец

Септември може да започне с неочаквани пътувания. Основната препоръка на звездите за месеца е да останете концентрирани и да контролирате рутината си. От 15-ти ще има чудесен шанс да покажете интелекта и креативността си пред шефа и бизнес партньорите си. Финансовото състояние ще се укрепи.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Близнаци

За Близнаци, които са постоянно в движение, септември ще предложи състояние на релакс. Най-добре е да вземете работа вкъщи, ефективността от това само ще се увеличи. От средата на септември социалната активност ще започне да набира скорост. Месецът със сигурност ще ви зарадва с високи доходи.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Рак

Първата половина на септември 2023 ще потопи Раците в мечти. Но това ще бъдат полезни илюзии, които ще допринесат за психическа релаксация. Приятелската комуникация може плавно да се превърне в по-близка, но помнете: изборът между приятелство и близки отношения може да промени живота ви.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Лъв

За Лъвовете през септември ще бъде важен нов поток в живота, някои нови събития, проекти на хора, в противен случай те могат да паднат духом и да изпаднат в апатия. И такива събития ще има и те ще бъдат свързани със семейството, с близките. Опитайте се да прекарвате повече време с любимите си хора и ще видите колко много могат да ви дадат и като емоции, и като перспективи.

 

Здравето ще бъде в ред през септември, но все пак трябва да се подготвите за студения сезон: направете курс от витамини, ходете повече на чист въздух, бъдете по-активни. Ако наскоро сте изоставили спорта, тогава точно сега си струва да възобновите заниманията – те ще имат най-благоприятен ефект върху вашето физическо състояние.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Дева

За представителите на зодия Дева септември 2023 ще бъде месец на изкушения, включително и в работата. Само защото нещо ви е било твърде лесно напоследък , това не означава, че винаги ще бъде така, така че не се отпускайте.

 

В личния ви живот могат да възникнат стресови ситуации и конфликти, затова се опитайте да намалите напрежението, което оказвате върху партньора си. Рано или късно това може да провокира експлозия в една връзка. Сега сте авторитетен човек в близкия си кръг, може да ви помолят за съвет, опитайте се да не отхвърляте подобни искания.

Слушайте тялото си, сигналите, които то изпраща и ако усетите, че нещо не е наред, консултирайте се с лекар.

Не бъдете прекалено строги към хората, които наистина ви обичат.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Везни

За представителите на зодия Везни септември ще бъде прекрасен месец, пълен с възможности и успехи. Това ще се отнася както за личните отношения, така и за финансите, работата. Може да се наложи да защитите интересите си на някакво ниво, но можете да се справите и да излезете победител. Добър месец за правене на пари и печеливша инвестиция.

 

В личен план са възможни обещаващи срещи, съюзи, взаимноизгодни отношения. Ще имате цялата помощ и подкрепа от близките си. Вашето здраве също е нормално, просто трябва да сведете до минимум разрушителното въздействие на стресовите ситуации върху тялото. Комуникацията с деца или животни помага много за това.

 

В кариерата също всичко върви като часовник, така че можете дори да забавите темпото и да не се претоварвате, в противен случай ще започнете да злоупотребявате с усърдието си. Възможно е да възникнат проблемни ситуации, за чието справяне ще помогнат вашите таланти и способности, които до този момент не сте проявили с пълна сила.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Скорпион

Скорпионите през септември могат да видят, че някой прави кариера за тяхна сметка. Преразгледайте социалния си кръг на работа, може да сте се доверили на тези, които не трябва.

 

Сред вашите близки има хора с по-рационални възгледи за живота от вас и трябва да се вслушвате в техните съвети. Освен това, тези хора искрено ви обичат и се опитват да помогнат. Ако сте поканени на някакво семейно събитие, не отказвайте – такова забавление ще бъде полезно и интересно. Има голяма вероятност от конфликт с вашата сродна душа, така че се опитайте да бъдете търпеливи и да не доведете нещата до скандал.

През септември ще имате много работа и някои задачи трябва да бъдат делегирани, не е нужно да носите цялата тежест сами.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Стрелец

Стрелците ги очаква вълшебен и необичаен месец. Неочакваното изпълнение на съкровено желание ще укрепи вярата в бъдещето, допринасяйки за по-нататъшния напредък към още по-високи цели. През първата седмица звездите препоръчват да се срещнете със стари приятели и да споделите идеите си с тях.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Козирог

Ще посрещнете септември във философско настроение. Хората около вас ще достигнат до вашето съзнание, искайки напътствие. Това ще помогне за разширяване на влиянието и уменията на Козирозите. Свободните представители на знака могат да имат статут на обожател.

Хороскоп за септември 2023 г. Водолей

Водолеите ги очаква изключително наситен със събития месец. Ще се появят нови интереси, а с тях и близки по дух хора. Всички работни проекти ще бъдат завършени навреме, основното е да не прибързвате. Романтичните приключения ще започнат да набират скорост по-близо до втората половина на месеца.

 

Хороскоп за септември 2023 г. Риби

Психическото състояние на Риби ще зависи пряко от щастието на роднините. Септември ще помогне за обединяването и укрепването на семейните връзки. Сега звездите най-много подкрепят всички представители на творческите професии, не пропускайте шанса си. Материална и морална подкрепа ще дойде от приятели.

  

14457

Вижте още:

Similar Posts