Хороскоп

Месечен хороскоп СТРЕЛЕЦ август 2023

Месечен хороскоп СТРЕЛЕЦ август 2023

Стрелци, за много от вас последният месец от лятото на 2023 г. ще бъде като стипълчейз. Заредете се с постоянство, постоянство и воля. Тогава много препятствия на август ще бъдат успешно преодолени!

 

Според хороскопа, за повечето Стрелци август през 2023 г. ще се превърне в изключително активен, наситен със събития, но и много мъчителен период, когато малцина ще могат да се оттеглят и да посветят време на себе си, самоусъвършенстване и завоюване на нови хоризонти.

 

И в този смисъл второто десетдневие на август е неблагоприятно за пътуване, което може да се превърне в опасности и проблеми.

 

В личния живот на Стрелец някои процеси, започнали през предходните месеци, сега могат да бъдат продължени.

 

И професионално активните представители на огнения знак трябва да се подготвят за труден период. Стагнацията в бизнеса най-ярко ще се прояви в края на този месец.

 

Хороскоп за август 2023 г. Стрелец – основни тенденции

За повечето Стрелци август 2023 г. ще бъде необичайно динамичен , но в същото време непредвидим и хаотичен период.

 

Значими обществено-политически събития, които ще се случат през август, могат да накарат типичния Стрелец да предприеме действия, за да укрепи позициите си, да привлече подкрепата на влиятелни и доверени хора.

 

И през този месец подкрепата на приятели, колеги, съюзници ще бъде много важна за Стрелците, защото ще бъде почти невъзможно да преодолеете сами трудните ситуации на този вълнуващ период.

 

В допълнение, спокойните представители на огнената стихия трябва да разберат, че началото на август не е благоприятно за пътувания, особено дълги. Тъй като именно там могат да ви очакват неприятности и опасни ситуации.

 

Междувременно, социалната дейност и професионалните дела на този етап могат да се развият много успешно.

 

В началото на месеца професионализмът и компетентността на Стрелците, както и добре свършената работа могат да бъдат високо оценени от началниците и не само ще бъдат повод за гордост, но и ще допринесат за издигане в кариерата.

 

В същото време, Стрелците трябва да бъдат психически подготвени за възможни разсейвания, които ще бъдат свързани със семейството, дома, живота и родителите. Възможно е през първото десетдневие на август на Стрелците да се наложи да се погрижат за някой от близкия си кръг или да помогнат при решаването на трудни въпроси.

 

Но периодът от 12 до 22 обещава да бъде по-положителен. През втората декада на август 2023 г. типичните Стрелци ще демонстрират оптимистична нагласа и дружелюбие, високи духовни стремежи и ентусиазъм.

 

И всичко това може да допринесе за получаване на силна подкрепа от екипа и приятелите, за да се заемат с нови, по-обещаващи проекти и задачи.

 

Също така, в средата на месеца Стрелците може да сменят задълженията си, така че мнозина ще се почувстват по-свободни за творчески дейности, както и желаната независимост при вземането на отговорни решения.

 

Хороскопът насърчава Стрелеца да не се страхува от предстоящи промени, нови задължения, защото те могат да открият напълно нови обещаващи перспективи. Така че през втората декада на август се опитайте да общувате повече, инициирайте срещи, търсете престижна работа и не се страхувайте да кандидатствате за по-високи позиции.

 

В същото време, любовните отношения през този благоприятен период могат да се влошат и ще зависят пряко от професионалните постижения на Стрелеца. На хоризонта на живота може да се появят стари любовници. В този случай обичайният начин на живот ще бъде разклатен и животът на Стрелец ще придобие още по-хаотични тонове.

 

След 23 август може да се образува застой в професионалната сфера. Импулсивните представители на огнения знак рискуват да разкрият най-лошите си качества, като по този начин усложнят живота си.

За повечето Стрелци последните дни на август ще бъдат белязани от застой на жизнената енергия и следователно невъзможността да реализират плановете си.

 

Благоприятни дни за Стрелец през август 2023 г.: 1, 6, 11, 16, 20, 26, 30

Неблагоприятни дни за Стрелец през август 2023 г.: 3, 9, 13, 18, 22, 28

 

Любов и семейство

Трудностите с възрастни роднини или родители могат да станат фон за целия август – както кавги, така и трудни ситуации за някои от вашите близки.

 

Облаците могат да се сгъстят и над главите на влюбените. Хороскопът не изключва възможността за временна раздяла по различни причини. Възможни са и конфликти и претенции и в този смисъл Стрелците трябва да се ръководят от деликатност, като избягват необмислени думи и действия.

 

Финанси

Изненадващо, в този непредсказуем месец при повечето Стрелци всичко е наред с парите. Ориентировъчно се очакват най-големи парични постъпления на 1, 6–8, 10, 11, 18, 26–28 август.

 

Бизнес и кариера

Промени в ръководството може да настъпят при обикновените служители в края на този месец. В противен случай ще се променят приоритетите и целите на самата компания.

 

Отношенията с партньори от други държави или градове през август ще се развиват с различна степен на успех. Нечестните колеги могат умишлено да забавят важни решения или внезапно да променят условията на сътрудничество.

 

Здраве

Хороскопът ви насърчава да бъдете изключително предпазливи и внимателни по време на шофиране и при пътувания. Сега рискът от инциденти, опасни ситуации и неприятности на пътя е необичайно висок. Пазете се!

329

Вижте още:

Similar Posts