Хороскоп

Месечен хороскоп ВОДОЛЕЙ август 2023

Месечен хороскоп ВОДОЛЕЙ август 2023

Водолеи, месец август 2023 ще бъде богат на различни космически противоречия. И някои от тях ще се отразят в живота ви. Опитайте се да не забравяте за основните цели, но не насилвайте нещата, ако не успеете да постигнете това, което искате през август 2023 г.

 

Според хороскопа, Водолеите ги очаква суетен, нестабилен и все пак интересен период. И основната тема на последния летен месец ще бъдат взаимоотношенията, а на фона на август през 2023 г. ще бъдат едни или други разногласия.

 

На първо място, говорим за партньорства, но отношенията с противници и дори с очевидни недоброжелатели също ще бъдат важни.

 

Най-успешният и продуктивен сегмент на август ще бъде периодът от 13-ти до 22-ри.

 

В този благоприятен момент финансовото състояние на Водолеите може да се стабилизира, да се появят отлични възможности за бизнес или кариерно развитие и да дойдат „случайни“ пари. Очакват се положителни развития и в личния живот.

 

Вярно, към края на август 2023 г. лековерните Водолеи не трябва да се отпускат и да губят бдителност. Тъй като през третата декада може да се активират нечестни личности, които искат да се възползват от вашите минали грешки.  

 

Хороскоп за август 2023 г. Водолей – основни тенденции

За повечето представители на зодия Въздушен август през 2023 г. ще бъде много натоварен , активен, суетлив и в същото време доста интересен период, когато партньорствата ще се развиват особено бурно, предимно във финансовата и хоби сферата.

 

До 12 август обаче много Водолеи ще трябва да преминат през поредица от финансови затруднения. Вината за всичко са стари неразрешени проблеми, ненавременно изпълнени договори неразумна предпазливост, която забавя началото на нови дейности или бизнес проекти.

 

Също така, някои Водолеи ще трябва да инвестират време и енергия в дома си, в ремонт или евентуални премествания.

 

По един или друг начин, в началото на месеца своенравната съдба ще тества Водолей за сила, изпробвайки способността ви да издържате на трудности, да не се страхувате от промяна, да премахнете вътрешните страхове, ограничения, съмнения.

 

По време на това конфликтно време много Водолеи може да срещнат бивши партньори, бивши любовници или да отидат на пътувания до познати любими места, изпитвайки чувство на дежавю. На този етап всички житейски трансформации ще изискват огромни психо-емоционални разходи от Водолея.

 

Но периодът от 13 до 22 август ще бъде много по-положителен, защото благодарение на връзките на партньорите повечето Водолеи ще имат нови доходи , както и реални възможности за разширяване на съвместния бизнес.

 

Също през второто десетдневие на август в семейството на Водолея могат да настъпят добри и неочаквани промени: получаване на наследство, подобряване на условията на живот, развитие на семеен бизнес и дори внезапно преместване на ново място. В това благоприятно време всякакви семейни събития, новини ще вдъхновят Водолея с оптимизъм, любов към живота и вяра в най-доброто.

 

След 23-ти обаче на житейския хоризонт може да се очертаят сериозни финансови проблеми. В края на месеца Водолеите може да се сблъскат с измами и враждебност. Това е неблагоприятен момент за всякакви отговорни събития и рискови операции.

 

Представителите на въздушния знак също могат да се сблъскат с последствията от собствените си грешни стъпки, решения, от които „безскрупулните“ партньори могат да се възползват. Ето защо третото десетилетие на август абсолютно не е подходящо за започване на каквито и да било договорни отношения, подписването на ценни книжа, заемането на пари също е нежелателно.

 

Така в края на летния сезон типичните Водолеи ще изпитат рязък спад на енергийния си потенциал: те ще станат емоционално нестабилни, склонни към нервни сривове, промени в настроението и периодично ще изпадат в униние. Това не е подходящото време за пътуване, преместване в нови апартаменти или къщи (особено в чужбина).

 

Благоприятни дни за Водолей през август 2023 г.: 2, 6, 10, 14, 20, 24, 30

Неблагоприятни дни за Водолей през август 2023 г.: 4, 8, 12, 18, 22, 27

 

Любов и семейство

За самотните жени и мъже от въздушния знак хороскопът препоръчва да изчакат малко със запознанства, срещи и романтични търсения. През август 2023 г. всичко това едва ли ще доведе до нещо полезно, но случайни приключения са доста вероятни.

 

Финанси

Въпреки финансовата нестабилност през август безпаричието не застрашава Водолеите. Може да очаквате да получите добра сума приблизително в средата на месеца.

 

Бизнес и кариера

Ключови разногласия в професионалната сфера ще бъдат свързани с недвижими имоти, земя или друго голямо имущество. Не са изключени и искове от материален, финансов характер. И преговорите по тези въпроси могат да се проточат за неопределено време.

 

Здраве

Този месец на Водолеите се препоръчва редовна почивка, качествен сън, приятно прекарване на свободното време, набези сред природата. Още по-добре – отидете на морето и се попечете на слънце. Грижете се за нервната система, не забравяйте за баланса в храненето.

821

Вижте още:

Similar Posts