Във форма Здраве

Метод от китайската алтернативна медицина, който регулира кръвното само за 5 мин. и без хапчета

метод за регулиране на кръвното без лекарства

Хипертонията или високото кръвно налягане е медицинско състояние, което е резултат от повишен стрес, диета, липса на сън и главоболие.

Днес всички се озоваваме в ситуация, в която високото кръвно налягане е причинено от прекомерен стрес или физическа активност. Кръвоносните съдове се свиват и мускулите се уморяват, като по този начин се създава натиск.

Знаете ли какво да направите, за да регулирате кръвното си налягане?

Всички знаем, че мускулите ни се нуждаят от почивка.

Китайската алтернативна медицина разкрива тази мистерия. Техният метод може да регулира кръвното налягане само за няколко минути, а големият плюс е, че няма нужда от хапчета.

На главата има 2 точки, които могат да ни помогнат да понижим кръвното налягане.

Точка 1:

Това всъщност е област, а не точка. Можете да намерите тази област до ушната мида към центъра на ключицата. Не е необходимо да масажирате тази област или да упражнявате натиск.

Просто използвайте пръстите си, за да ги „разхождате“ чак до края с нежни движения. Трябва да повторите процедурата 10 пъти, от двете страни на лицето.

Точка 2:

Можете да намерите тази точка на нивото на ушната мида – 1/2 см от ухото до носа. Трябва да масажирате тази зона с върховете на пръстите си за 1 минута от всяка страна на лицето си.

Натиснете върху тази точка, но внимавайте да не се нараните. Можете да извършите тази процедура обратно на часовниковата стрелка.

Ако правите всичко правилно и редовно, това лечение ефективно ще ви помогне в случай на високо кръвно налягане, тъй като може бързо да го нормализира! Трябва да опитате непременно!

366

Similar Posts